Sara Dorda sots-campiona d' Espanya juvenil en pista coberta

La Sara Dorda ha tornat a demostrar que és una excel.lent competidora. Arribava al campionat d' Espanya juvenil en pista coberta a Valencia havent fet una temporada discreta fins el moment. Era la vigent campiona, però les seves escasses actuacions d' aquest any feien generar dubtes, i més després de la seva 4ª plaça la setmana passada al campionat de Catalunya i "només" una millor marca de la temporada de 59"36, lluny dels 57"84 de l' any passat.

Res més lluny de la realitat: la mataronina s' ha imposat a la 2ª semifinal amb 58"57, classificant-se per a la final en una duríssima ronda en la que només passaven 12 de les 40 participants.

Aparentment 3 corredores semblaven superiors a ella pels mèrits d' aquesta temporada, però la Sara ha tret el millor de sí. En una cursa rapidíssima (ha passat els 200 per sota de 28 segons) la mataronina s' ha fet amb el sots-campionat amb 58"01. La malaguenya Herminia Parra ha estat molt superior amb 57"32 i la Sara ha hagut de lluitar fins el darrer metre la plata, ja que el bronze ha entrat a 9 centèssimes. De fet, al final ha acabat caient fruit de l' esforç i té algunes cremades.

Els altres lluïsencs no han pogut passar ronda, tot i que en Biel Mayans (a la 2ª foto) ha estat brillantíssim. Amb un crono de 23"16 en 200 millora els 23"39 que posseïa i aconsegueix el millor temps dels no classificats, tot i que el passi ha quedat lluny cronomètricament: 23"00.

Una curiositat: al segle XXI hem tingut 5 participants masculins al campionat d' Espanya juvenil en pista coberta i 4 d' aquestes participacions han estat en 200 metres: 2 vegades Ricard Baker, 1 Pau Fradera i aquesta d' en Biel. Curiós.

La Omaima Blal, per la seva banda, en fa una de freda i una de calenta i avui ha tocat la freda. Arribava amb 2'22"84 com a marca de la temporada, però avui ha estat 7ª a la seva semifinal (guanyada amb 2'15") amb 2'27"81.

Ella és capaç del millor i del pitjor i segur que aquest any lluitarà per millorar els 2'18" que té a l' aire lliure.

Podeu veure els resultats sencers clickant aquí.