Raquel González (FCB) sots-campiona d' Espanya

La Raquel González ha sumat una nova medalla al seu ja extens palmarès esportiu. A Múrcia s' ha celebrat aquest diumenge una nova edició del campionat d' Espanya de marxa en ruta, una prova d' un altíssim nivell en la que les 3 primeres han baixat de 1h 31'.

La mataronina s' ha fet amb el sots-campionat amb 1h 30'18", a només 7 segons del seu rècord del Maresme, i ha cedit davant la millor marxadora espanyola del moment, la Julia Takacs (Playas de Castellón), campiona amb 1h 29'08". El bronze ha estat per l' aragonesa Maria José Poves (Simply Scorpio 71) amb 1h 30'50", mentre que l' olímpica Beatriz Pascual s' ha hagut de conformar amb la 4ª posició amb 1h 33'06". Tan bons són els registres que la Julia i la Raquel ara mateix posseeixen les 2 millors marques mundials de la temporada.

La cursa ha estat intensa. Les 3 que al final ocuparien el podi han passat juntes pels controls dels kms. 5 i 10 (45'39" per la Raquel i Poves i 45'40" Takacs). Al pas pel 15, l' hongaresa de naixement ja havia posat la directa i ha passat en 1h 07'44", amb la Raquel a 8 segons i l' aragonesa a 16, distàncies que s' han anat ampliant fins l' arribada.

Amb aquest resultat, la mataronina s' assegura la selecció per a la Copa del Món de marxa que es disputarà al maig a la Xina.

Podeu veure les classificacions aquí.