Reconeixement de la Federació Catalana als medallistes internacionals

Aquest divendres 23 de novembre s' ha dut a terme a les instal.lacions del Consell Català de l' Esport (a Esplugues del Llobregat) un acte de reconeixement als medallistes catalans en competicions internacionals durant la passada temporada, entre els quals hi havia ni més ni menys que quatre atletes del G.A. Lluïsos Mataró.

Al març en Xavi Palau aconseguia el bronze al campionat d' Europa màster en pista coberta a Madrid a la prova de triple salt M55 fent-se, a més, amb el rècord d' Espanya. Aquí podeu llegir la notícia d' aquell gran campionat per a nosaltres, ja que l' Emma Olasz fou 4ª en pentatló F50 i en Joaquín Joyas 5è en 800 M55.

Al maig 22 atletes del club van participar al campionat d' Europa màster en cros i ruta a Alacant. Allà en Ferran Rey i l' Alfred Redrado ("Txiki" per a tothom) entraren 3ers per equips de cros M50 juntament amb una tleta malagueny, però sense dret a medalla. Per què? Doncs perquè el reglament deia que només tenia dret a medalla el primer equip de cada país i un altre conjunt espanyol havia entrat 29 segons abans per ser sots-campions, obtenint el bronze els quarts classificats. Tot i això, està molt bé que la Federació els hagi volgut premiar igual. La notícia d' aleshores, aquí.

Ja al setembre fins a 22 lluïsencs més van ser presents al campionat del món de pista i ruta a Málaga (aquest any Espanya s' ha endut totes les organtizacions màster). L' Ana Esther Fidalgo es proclamà sots-campiona mundial per equips en cros F45, essent la 12ª classificada individual. Podeu veure la notícia aquí.

A la foto, d' esquerra a dreta, Ferran. Txiki, Ana Esther i Xavi.