18 podis individuals (6-3-9), 8 triomfs per equips i 129 arribats dels Lluïsos al cros de Mataró

Gran matinal que no ha pogut espatllar la pluja a la 49ª edició del cros ciutat de Mataró. Agrair primer de tot als participants i voluntaris que heu plantat cara a la pluja i heu fet possible que tot sortís bé. Moltes gràcies, de debò.

Esportivament, el G.A. Lluïsos Mataró ha estat el gran triomfador de la matinal, amb les millors xifres en tots els aspectes amb molta diferència. Hem tingut més del doble d' atletes arribats que el segon equip amb més classificats (1ers Lluïsos 129, 2ons Cornellà 56 i 3ers Escola Catalana de Triatló 52), hem aconseguit 8 victòries per equips (ens segueixen de lluny Cornellà, Barberà i Granollers amb 2 cadascun), els nostres atletes han pujat 19 vegades al podi a títol individual (6 primers, 3 segons i 9 tercers, seguint-nos en aquest aspecte el Granollers amb 6, l' A.A. Catalunya amb 5 i el Barberà i el Laietània amb 4) i l' equip que més triomfs individuals ha aconseguit darrera nostre ha estat l' Agrupació amb 3 (Barberà, Barça i ISS-l'' Hospitalet 2 cadascun).

Doblet pels sub-8 tan femenins com masculins. Aguantar el xàfec (han estat els que més l' han patit) ha tingut premi. En nenes 1ª Sara Lobato i 2ª Marina Tavares, amb Khloe Pereira 5ª i en nens 1er Rayan Hajaja i 2on Lucas Lozano que, juntament amb Izan Cortés 4rt i Álex de la Barrera 5è han puntuat per guanyar per equips, encara amb Ricard Martín 6è.

Només dues categories més amb doble presència individual al podi (això és bo, que quedin repartits). Han estat les màster "B", amb victòria per Ana Esther Fidalgo i 3ª Meritxell Salvador. Juntament amb Ángela Pareja 4ª i Montse Prats 6ª guanyadores per equips, amb Imma Gómez en 7ª posició. En màster "C", 1er Francisco Molina i 3er José Luis Martín, essent Prudencio Pérez 7è.

Les dues victòries individuals restants han vingut acompanyades també de primers llocs per equips. En sub-10 femení 1ª Natalia Calvache, 6ª Alba Chaves, 9ª Abril Ruiz-Ruano i 11ª Sara Palomino i en màster "B" masculí 1er Albert López, 4rt Nabi Abdelkader, 10è Ismael Martínez i 13è Juan Pedro Sanz.

La resta de primers llocs per equips han estat per les màsters "A" (6ª Eva Sans, 7ª Verónica Fernández, 9ª Rut Coll (a la 1ª foto) i 10ª Piluka Álvarez), els màster també "A" (3er Abdelhamed El Harrak, 7è Sergi Martín, 8è Abraham Sánchez i 10è Sergi Riera, sub-20 (2on Aleix Aznar, 7è Jaume Larroy, 8è Ismael Adjar i 9è Arnau Navarro) i sub-16 noies (3ª Sara Adjar, 5ª Martina Collet, 8ª Alana Ordoyo i 13ª Marina Roselló).

Els altres podis individuals han arribat gràcies als tercers llocs de la Laura Pelegrí en sènior, Dan Vivas en sub-23 (4rt Sergio Muñoz), Mercè Sánchez en sub-18 (Carla Alfonso 8ª), Ariadna Rovira en sub-14 (Mar Espartero 10ª) i Max Ordoyo també en sub-14 (Nicola Rivolta 5è). A la 2ª foto podeu veure-hi a dos sub-14: Gael Anton (avui 28è) i Lucas Montero (21è).

També s' han classificat entre els 10 primers, tots ells exactament 10ens: Albert Mayo en sub-18, Martí Sánchez en sub-16 i Guiu Coll en sub-12.

A la 3ª foto la Xènia Pelegrí precisament amb alguns dels seus deixebles sub-12 (d' esquerra a dreta, Sergi del Río, Joel Garcia, Daniel Molina, Pau Sánchez, Gabriel Lastras i Víctor Ruiz).

Els resultats, aquí.