Sort dispar pels maratonians a la mitja d' El Prat amb rècord per la Xantal Oller

Cinc dels nostres fondistes que estan preparant la marató de València i un que no han participat aquest diumenge a la mitja d' El Prat, amb un circuit molt pla però en que, com molts anys, en alguns trams el vent ha fet acte de presència a la zona de l' aeroport. Tots ells tenien tirada de 30 km. i han fet un escalfament previ de 9 km. per sumar els km. necessaris.

La Xantal Oller està amb la il.lusió d' una joveneta des de que fa fer 50 anys a l' abril i es farà amb una pila de rècords de la categoria. De moment tenia el de 800 a l' aire lliure i avui s' ha fet amb el segon, corrent la mitja en 1h 45'47" oficials (1h 45'40" reals) per millorar els 1h 47'22" de la Beatriz Domínguez a l' europeu del mes de maig a Alacant.

Per cert, volem aprofitar per enviar-li una forta abraçada a la Bea, que s' ha vist forçada a deixar la pràctica de l' atletisme per problemes físics molt a contracor seu. Una pena enorme.

Incommensurable Miguel Ángel Molina (a la foto). En el millor estat de forma de la seva vida i a les portes d' un marcon a València, avui s' ha regalat un 15è lloc a la classificació general amb 1h 17'43" tan oficials com reals, marca personal per 1'02" (anterior 1h 18'45" de Granollers aquest any). Es situa 8è al ranking del club M40 de sempre. I això després de córrer el dia abans al cros d' Arenys!

També després de córrer el dia abans a Arenys, marca personal per en Sergi Riera, que passa de 1h 25'36" de l' europeu d' aquest any a 1h 24'04" tan oficials com reals avui.

Bé també un Dani Espartero que, tot i arribar just de quilòmetres per lesió, ha entrat en uns molt prometedors 1h 26'42" oficials (1h 26'36" reals).

Les notes negatives han estat els abandonaments d' en Juanjo Ruiz i d' en Jaume Planas. En Juanjo ha notat una punxada al bíceps femoral al km. 5 i, molt intel.ligentment, ha parat a l' instant per intentar no posar en risc la seva participació a València. Toquem fusta i esperem que només sigui un petit entrebanc. En Jaume, per la seva banda, ha plegat al km. 11 víctima d' esgotament muscular.

Les classificacions, aquí.