Acaba la temporada 2017/2018, la millor de la història dels Lluïsos

Aquest dimecres 31 d' octubre finalitza la temporada 2017/2018 per donar pas a la 2018/2019, que serà diferent a les altres perquè durarà 14 mesos, ja que les temporades passaran d' anar de l' 1 de novembre al 31 d' octubre de l' any següent a fer-ho per anys naturals, de manera que per ajustar-ho el següent curs anirà de l' 1 de novembre del 2018 al 31 de desembre del 2019.

Amb els números a la mà podem afirmar que esportivament ha estat la millor temporada de la història dels Lluïsos. I això que són 57 anys com a club federat (83 de pràctica atlètica coneguda).

314 atletes han representat al club almenys una vegada en 273 competicions diferents.

Els resultats més cridaners són, lògicament, les dues medalles internacionals dels nostres màster: plata per equips assolida per l' Ana Esther Fidalgo al campionat del món de cros en equips F45 (classificant-se ella 12ª en un mundial memorable, amb 20 participants del club) i bronze d' en Xavi Palau (a la 1ª foto) en triple M55 al campionat d' Europa en pista coberta, campionat aquest últim en el que l' Emma Olasz fou 4ª en pentatló F50 i en Joaquín Joyas 5è en 800 M55.

El reglament deixà sense medalles de bronze al cros M50 del mundial a en Ferran Rey i l' Alfred Redrado. Entraren 3ers per equips, però només un conjunt per país puja al podi i un altre equip espanyol els superà, de manera que el bronze fou pels 4rts classificats. Una llàstima.

En Xavi Palau, apart del bronze europeu, ha superat fins a 3 vegades el rècord d' Espanya de triple M55. Primer amb 11'49 el dia que es proclamà campió d' Espanya i dues vegades a la final europea, primer arribant a 11'56 i després a uns sensacionals 11'94.

Els nostres atletes han superat 7 rècords de Catalunya: 5 en Xavi Palau (4 en triple i 1 en llargada, tots ells en M55 en pista coberta), la Cristina Garcia en javelina F40 i Sergi Adalid, Víctor Ballesta, Oussama Blal i Pau Rey en 4 x 400 sub-20 en pista coberta

Atenció al número de medalles obtingudes en campionats de Catalunya: 92, repartides en 30 ors, 28 plates i 25 bronzes individuals i 2 ors, 1 plata i 6 bronzes per equips. És la xifra més alta aconseguida mai. A la 2ª foto podeu veure a en Juan Sánchez (campió de Catalunya de llançaments d' hivern sub-20 en javelina i bronze a l' aire lliure en la mateixa prova i rècords del club sub-20 en pes en pista coberta i javelina) i a la 3ª Laia Venteo i Leyre Lozano (1ª i 6ª al campionat de Catalunya sub-10 en 1 km marxa i rècord del club la Laia).

I pel que fa a rècords del club superats, déu n' hi do també la quantitat!: 163. A la pestanya "rankings" de la pàgina d' inici podeu trobar-hi el llistat sencer. I una cosa que ens alegra especialment és que han quedat molt repartits, aconseguint-ne a totes les categories excepte quatre: sub-23, sub-20 i sub-18 femení i sub-12 masculí.

Aquest és el resum ràpid amb la fredor dels números. Però el millor de tot és que encara superen tot això l' ambientàs, el bon rotllo i el companyerisme a tots els nivells. Qualsevol que hagi estat present a competicions tan de màsters, com de promoció, com a qualsevol campionat per clubs, etc. entendrà perfectament a què ens referim.

A per la nova temporada doncs. Si superem aquests números bé. I, si no, tan se val: seguirem gaudint d' aquest esport amb un grup de gent fantàstica.

Que tots aconseguiu els vostres objectius. Sort i a disfrutar!