22 al 30 de setembre: David Campo, Eli Cortés i Aleix Aznar segons a la beer mile i les milles de Montornés i Banyoles

Ríos Running Beer Mile
Primera edició d' aquesta cursa organitzada per Ríos Running. 5 voltes i escaig a l' illa on està situada la botiga, amb aturada obligada al final de cada volta per beure's un got de cervesa i tornar-hi.

El número d' inscrits ha fet que els participants es dividissin en dues sèries. A la d' atletes de més nivell en David Campo s' ha classificat segon, només superat per l' ex-lluïsenc Albert Cuartero (Ríos Running). A cada "avituallament" en David arribava pràcticament enganxat a l' Albert, però l' atleta de Ríos Running és molt més ràpid bevent i tornava a córrer amb un bon avantatge que en David li retallava, i així cada vegada.

L' última aturada a en David ja li ha costat bastant, entrant finalment a certa distància de l' Albert, entrant segon amb 6'13".

A la mateixa sèrie hi ha participat en Sergi Riera (5è del total amb 7'11") i a l' altra en Miguel Ángel Gámez, 16è amb 8'57".

Milla de Montornés del Vallès
Mateixa distància que a la cursa que acabem d' explicar però molt més tradicional.

L' Eli Cortés (a la foto) ha participat a la cursa sub-16, sub-18, absoluta i màster, fent-se amb la segona posició absoluta amb un crono de 7'36".

Milla de Banyoles
L' Aleix Aznar jr. s' ha classificat segon amb 4'38", a tan sols un segon del guanyador.

10 km Bimbo Global Race Badalona
56'00" oficials - 54'26" reals per l' Esther Bonilla.

5 km de Cornellà
9è de la general Abdelhamed El Harrak amb 16'52" tan oficials com reals.

Trail Montnegre Corredor
Amb sortida i arribada a Llinars del Vallès, en Carlos Navarro ha estat 43è als 21 km amb 2h 04'50" i en Benjamín Mallo 42è als 11 amb 1h 03'46".