3 medalles al campionat de Catalunya de milla en ruta

Dissabte es va dur a terme a Sant Antoni de Calonge el campionat de Catalunya de milla en ruta per a les categories sènior i màster, amb 5 dels nostres atletes a la línia de sortida.

Una errada al marcatge del circuit va fer que les màster femenines i els màster masculins de més de 45 anys acabessin corrent 2.080 metres enlloc dels 1.609'38 que havien de recórrer, afectant a quatre dels nostres cinc representants.

Entre ells, a les tres dones, que van acabar les tres en posicions de podi però veureu que els temps no quadren. És per això que expliquem.

La Beatriz Domínguez es proclamà campiona de Catalunya F50 amb 8'49", mentre que l' Ana Esther Fidalgo i la Laia Salvador eren 1ª i 2ª F45 amb 8'17" i 8'31". L' Ana i la Laia foren 3ª i 4ª a la cursa F45, però com que les precediren dues atletes sense llicència van fer-se amb el doblet. A la foto, d' esquerra a dreta, Bea, Ana Esther i Laia.

En màster masculí M50 7è Juan Pedro Sanz amb 7'33" (també corrent metres de més).

I a la cursa absoluta 7è lloc de l' Aleix Aznar amb 4'48" (ell sí amb la distància correcta). Fou 3er juvenil, tot i que en aquesta categoria no era campionat català.

Els resultats, aquí