4 lluïsencs guanyen la cursa de Les Santes

Festa de l' atletisme popular la viscuda com cada 28 de juliol amb motiu de la cursa de Les Santes, sobre un recorregut d' una mica més de 5 km. amb una primera part en la que predomina la baixada i una segona on s' ha de recuperar el que s' ha baixat primer.

Com sempre, no hi ha classificacions més enllà del guanyador de cada categoria. Si ens voleu informar del temps que heu fet els anirem afegint.

La Laura Pelegrí portava 5 anys seguits guanyant la seva categoria (4 d' ells també la general femenina). Avui ha estat absent per la mort de la seva àvia el dia abans, però qui millor que una companya seva d' entrenaments per seguir-la al palmarès de guanyadores? Doncs ningú. Així, la Laila Vivas (a la foto) s' ha imposat a la categoria de 21 a 40 anys (no a la general) amb 23'22".

L' èxit familiar ha estat complet ja que el seu germà, en Dan Vivas, ha estat el vencedor de la categoria de 16 a 20 anys amb un temps de 18'33", tres segons més que el guanyador de 41 a a 55 anys, en Miguel Ángel Molina, que entrava en 18'30" Tots dos inscrivien per primera vegada el seu nom al palmarès de la prova. També per sota dels 19 minuts arribaven l' Albert Roselló en 18''43" i en Ferran Rey en 18'57" .

La Sara Adjar havia guanyat al 2015 i avui ho ha fet novament, però ja a la categoria de 16 a 20 anys. El seu crono, 24'00".