Sergi Adalid 6è (bronze en relleus amb l' AAC) i Pau Rey 8è al campionat d' Espanya

Durant el cap de setmana s' han celebrat els campionats d' Espanya sub-20 i sub-18 en pista a Murcia i Gijón respectivament.

A cadascun dels dos campionats hi hem tingut un representant, curiosament tots dos en 400 tanques masculins i amb situacións prèvies de cursa i competició bastant calcades.

Al sub-18 en Sergi Adalid (a l' esquerra de la foto) tenia la 8ª millor marca dels inscrits i, per tant, un objectiu lògic de passar a la final de diumenge.

4 semifinals. 30 atletes dels que tan sols 8 passaven a la final (el guanyador de cada cursa i els 4 millors temps entre els no classificats directament).

En Sergi ha corregut la 1ª, arribant segon amb 55"10 per millorar en 17 centèssimes el seu rècord de Mataró de la categoria. Calia esperar els cronos de les altres sèries per veure si accedia a la final i ho ha aconseguit amb el 6è millor registre de tots.

La final ha estat de traca. S' ha classificat 6è (2 llocs millor del que li tocava per ranking) esmicolant el crono de semifinals: 54"39 és el nou rècord que deixa, no només del club i de Mataró, sinó que també millora el del Maresme, que estava en poder de Samuel Carnicero (C.A. Calella) amb 54"46 al 2007.

Els resultats de la semifinal aquí i els de la final aquí.

En Sergi ha estat també un dels rellevistes de l' Agrupació Atlètica Catalunya (permès gràcies al conveni de col.laboració que mantenim) que s' ha fet amb el bronze en 4 x 100 amb 43"69. La classificació, aquí.

En Pau Rey (a la dreta de la foto) partia a Murcia amb el mateix objectiu de ser finalista donat que arribava amb la 10ª millor marca dels participants (55"35). En el seu cas, a més, tenia menys rivals per a les 8 places de finalista, amb un total de 20 candidats. Passaven ronda els dos primers de cada sèrie i els dos millors temps dels tercers i quarts.

Ha sortit a la 3ª i última, sabent doncs ja què tocava fer: quedar entre els dos primers, tercer baixant de 57"21 o quart baixant de 56"83. Per llocs era difícil veient a dos rivals molt superiors teòricament, però per temps sí semblava factible.

Encara que en Pau, amb 56"16, ha quedat a 81 centèssimes del seu millor registre sí ha obtingut el bitllet per a la final després de ser 4rt de la sèrie, passant amb el 8è millor crono dels classificats.

La final no li ha anat tan bé, entrant 8è amb 58"28. Ara, que si a principis de temporada li diuen que seria finalista al campionat d' Espanya segur que no s' ho creu. Gran temporada.

Els resultats de la semifinal, aquí i els de la final aquí.