Miguel Ángel Molina 3er a la Salomon Run Barcelona

Diumenge s' ha disputat a la muntanya de Montjuïc una nova edició d' aquesta cursa molt peculiar. 10 km amb molt desnivell, escales i passos per llocs emblemàtics (interior de l' Estadi Olímpic pel tartan i escales amunt, interior del Poble Espanyol, racons amagats de la muntanya,,,) Vaja, dureta.

I qui és un dels atletes del club més preparat per córrer proves dures? En Miguel Ángel Molina. Després d' haver preparat l' Ironman l' any passat és un altre i pot amb tot. De fet, avui estava totalment recuperat de l' esforç d' ahir, cosa gens habitual en la majoria.

El resultat, com era d' esperar, fou magnífic: 13è de la general entre gairebé 2.000 inscrits i 3er màster amb 39'22" en un final força disputat, ja que el 2on de la categoria entrà 6 segons abans i el 4rt 7 després.

Alerta amb el seu gran estat de forma perquè, si bé la distància no està homologada, el seu GPS li va marcar 10.100 metres, de manera que era bastant aproximada. I per baixar de 40 minuts en aquesta cursa s' ha d' estar finet.

A la foto, baixant les escales que van del Palau Nacional a les fonts.

Els resultats, aquí.