Obertes les inscripcions pel 5è campus d' estiu

S' obre el període d'inscripció pel cinquè Campus d'Atletisme que es durà a terme aquest estiu durant els últims dies de juny i el mes de juliol per tal que es pugui seguir practicant i perfeccionant l'atletisme.

El Campus anirà dirigit a nens i nenes de les categories sub-18 a sub-8 amb horari exclusivament de matins. Constarà de dos tipus d'activitats:

- Entrenaments d'atletisme: seran les més importants del campus i significaran la major part del temps. Es practicaran i es perfeccionaran totes les modalitats del nostre esport.

- Activitats lúdic/esportives: per completar la pràctica esportiva els assistents a aquest campus podran gaudir d'altres activitats com activitats aquàtiques (piscina, xeringades, gimcanes d'aigua), sortides fora de l'Estadi, gimcanes , jocs recreatius i esportius, olimpíades i altres sorpreses més!

El preu serà de 225 euros per tot el Campus i de 65 euros per setmana (en el cas que es vulguin fer unes setmanes en concret). El segon germà tindrà un descompte de 25 euros en el cas que es faci tot el campus sencer.

Quan ho farem? Del 25 de juny al 20 de juliol de 2018 de 9.00 a 13.00 hores a l'Estadi Municipal d'Atletisme.

Des del 30 d'abril i fins el dia 16 de maig podeu passar per secretaria dilluns i dimecres de 18:15h a 19:45h per recollir la informació i documentació necessària per poder formalitzar-la. Us informem que les places són limitades.