Sergi Adalid es lesiona al campionat d' Espanya

Durant el cap de setmana es disputa a la localitat malaguenya d' Antequera el campionat d' Espanya sub-18 en pista coberta.

En Sergi Adalid ha estat el nostre únic representant a terres andaluses i arribava amb esperances raonables de fer alguna cosa gran. No en va, es presentava amb la 5ª millor marca dels inscrits en 400 (50"39) feta tot just fa una setmana i amb només 15 centèssimes més que el tercer.

L' accés a la final, però, no era fàcil. Només el guanyador de les 5 sèries i el segon classificat amb millor temps aconseguien el bitllet. Per tant, estava clar que tocaria córrer molt.

En Sergi ha corregut la 3ª. Els guanyadors de les dues primeres curses havien fet 50"83 i 50"89, i el millor segon 51"36. Per tant, ja li tocava o guanyar la sèrie o quedar segon amb 51"35 o menys. I amb dues sèries més per darrera.

El tema pintava bé. A falta d' uns 50 metres anava segon enganxat al primer i corrent molt però, aleshores, ha arribat la part més amarga de l' esport: pujada d' isquiotibials, caiguda a terra i adéu opcions. Ha entrat 6è i últim de la seva cursa amb 54"85. El guanyador de la sèrie ha entrat en 50"50 i el crono del millor segon ha estat 50"58. Per tant, per allà hauria estat. Una llàstima.

Ha passat el dia menys indicat, sí, però aquest entrebanc és només això, un entrebanc. La temporada es presenta magnífica després del carrerón de la setmana passada i és una obvietat que sembla que en Sergi serà el primer atleta que baixarà dels 50 segons en la volta a la pista amb la samarreta dels Lluïsos.

Sergi, molts ànims que el que ve és bestial!

Els resultats, aquí.