Definits grups, dates i seus pel campionat de Catalunya absolut de clubs

Ja es coneixen dates i grups del campionat de Catalunya absolut de clubs.

Nosaltres tenim canvis importants en la confecció del grup. Els últims anys el formàvem Maresme (Laietània i Lluïsos), Osona (Vic), província de Girona (GEEG) i Andorra. Enguany no hi ha cap equip de les comarques gironines, l' Andorra va amb els de Lleida. El nostre grup (l' "E") el formem Maresme (Laietània i Lluïsos igualment), Osona (també Vic) i Vallès Oriental (Montornés, Granollers i Sant Celoni en dones i homes i Baix Montseny i Canovelles només en homes).

El funcionament és el mateix dels darrers anys: dues jornades a mig programa i dos atletes per prova o club. Cada marca suma uns punts pel club. Al final de les dues jornades els 8 equips amb més puntuació es classifiquen per a la final "A", del 9 al 16 a la "B", del 17 al 23 a la "C" i del 24 al 32 a la "D", a un atleta per prova i club i programa sencer..

El nostre grup disputarà la primera jornada diumenge 15 d' abril a la tarda a Granollers i la segona dissabte 21 d' abril també a la tarda a Sant Celoni. La final, diumenge 6 de maig en seu, evidentment, per determinar, ja que no es sap quins equips estaran a cada grup fins passades les dues primeres jornades.

Aneu reservant dates i, com sempre, demanem màxima implicació als atletes per cobrir proves que no són les seves si cal. L' Albert López n' ha estat un exemple quan ha estat necessari. A la foto, l' evidència.