Els Lluïsos a Gijón i Sevilla

Campionat d' Espanya de cros per clubs
Les nostres sènior femenines han pres part d' aquest campionat en la modalitat de cros curt, sobre una distància de 4 km. 3 de les nostres 4 competidores són màster, però el reglament permet que corrin com a sènior.

S' han classificat 33enes per equips en un circuit molt dur i amb fant, amb la Laura Pelegrí 101ª tot i una caiguda, la Betània Duarte 144ª, l' Ana Esther Fidalgo 175ª i l' Eva Riera 179ª. Precisament el mateix ordre pel que estan a la foto, amb l' Eva Sans, atleta del Lleida que entrena a Mataró (i mare de l' Uma Berengueras, atleta dels Lluïsos).

Els resultats, aquí.

Marató de Sevilla
Josep Fuentes, David Martínez i Pablo Alfimof han participat a una de les maratons més planes d' Espanya que, a més, en aquesta ocasió era campionat d' Espanya de la modalitat.

Tots tres han disputat junts la prova sencera de principi a fi, arribant en 3h 41'43" oficials - 3h 39'35" reals. Això ha servit perquè en David millorés la seva marca en 23 segons i en Pablo en 6'40".

Han corregut a un ritme extraordinàriament regular: parcial del principi al km. 10 a 5'18"/km i tots els altres parcials de 10 km entre 5'12" i 5'15"/km. Així es corre una marató.

Les classificacions, aquí.