Juan Sánchez campió de Catalunya en javelina amb rècord dels campionats

Diumenge s' ha disputat a l' estadi Joan Serrahima el campionat de Catalunya de llançaments d' hivern absolut i sub-20.

Precisament en sub-20 en Juan Sánchez s' ha proclamat campió en javelina amb molta suficiència, efectuant 4 tirs més llargs que el millor del sots-campió.

Arribava amb una millor marca personal de 46'13 i la primera part de la sèrie no ha estat molt brillant per culpa dels problemes que arrossega fa temps a una ingle que fan que no tiri en les millors condicions i, fins i tot, amb por a fer-se més mal. Ha començat amb 42'95-43'98-44'33-43'37. Tot i estar a quasi 2 metres del seu millor registre anava líder, però amb només 83 centímetres de diferècia respecte al segon.

Però mentre el seu màxim rival no milloraria ja els 43'50 que tenia, en Juan s' ha deixat anar als dos últims llançaments en els que, a més, ha millorat en dues vegades el rècord dels campionats, que estava en 45'46. Al 5è tir ha quedat a 1 centímetre de la seva marca (46'12) i a l´últim l' ha millorat (46'87).

Quan faci net dels priblemes físics arribarà més lluny. El seu potencial i el marge de millora que té encara són molt grans.

Segueix 3er al ranking del club de la categoria (4rt absolut), però apropant-se ja molt perillosament als del davant. Afirmem sense cap por a equivocar-nos que el rècord del club sub-20 que té en Joan Carles Castellà amb 47'76 des del 1987 caurà en breu. I potser també els 50 metres.

Els resultats, aquí.