3 podis al cros de Pineda

Penúltim cros del circuit maresmenc amb la participació de només 15 atletes del club open, màster o sub-8. La prova no estava al calendari de la resta de categories de l' escola i, a més, coincideix aquest cap de setmana amb el campionat de Catalunya màster en pista coberta, fets que han provocat una participació tan petita dels nostres.

Victòria incontestable d' en David Campo a la cursa open. Ni més ni menys que 40 segons li ha tret al segon classificat.

Debut triomfal amb la samarreta dels Lluïsos de l' Aina Andreu, 2ª sub-8. Havia corregut el de Canet defensant els colors de la seva escola per, a partir d' aleshores, començar a entrenar amb nosaltres i millorar una posició avui. No ha estat l´única lluïsenca al podi, ja que la Julia Garcia ha estat 3ª. 4ª ha entrat Sara Lobato 9ª Laia Ruiz-Ruano.

També en sub-8, però masculins, 5è Sergio Torres, 6è Martí López, 7è Max Perona, 12è Izan Cortés, 18è Unai Hernández, 20è Lluc Llorens (a la foto) i 21è Roc Renart.

Pel que fa a les màster, 4rt lloc per la Mª Helena Gaeta, endarrerida de forma encara per culpa de la forta anèmia que va patir. 5ª ha arribat Xantal Oller, 7ª Piluka Álvarez, 8ª Elisabet Cortés i 9ª Miriam Berrocal, que debutava avui.

Els resultats, aquí.