Cros i ruta 16/17 desembre: 4 podis al cros d' Alella i 3 al de Vic

Cursa de la Sagrera
Prova de 10 i 5 km. km. homologats per aquest barri barceloní. Recorregut bastant planer (no del tot) però amb l' inconvenient de que hi ha molts revolts.

En Rubén Fajardo ha arribat 26è home amb 19'30" oficials (19'25" reals).

Els resultats, aquí.

Cros de Banyoles
En José Luis Martín ha estat el nostre únic atleta a la cita amb el circuit gironí de cros, classificant-se 5è veterà "C".

Els resultats, aquí.

Cros d' Alella
Amb un cap de setmana farcit de competicions, aquesta vegada la participació de corredors del nostre club ha estat molt menor que altres vegades. No estava dins el calendari de l' escola per a sub-16, sub-14, sub-12 i sub-10 (el dia abans havien tingut control en pista), però sí al dels més petits i a partir de sub-18 cap amunt.

En un circuit dur però preciós, els més petits (els sub-8) han aprofitat molt bé el dia, ocupant 3 de les 6 places de podi en joc. La Júlia Garcia i la Sara Lobato han estat 2ª i 3ª, amb la Paula Venteo 4ª i l' Anabel Romero (a la 1ª foto) 10ª. En Martí López s' ha classificat 2on entre els nois, amb Max Perona 4rt, Rayan Hajaja 5è, Sergio Torres 6è, Lucas Lozano 9è, Izan Cortés 12è, Unai Hernández 14è i Roc Renart 17è.

Carrerón de la Betània Duarte entre les grans per ser 2ª màster en un circuit que li anava com anell al dit, amb desnivell i alguna baixada una mica tècnica amb arrels al terra i revolts difícils. 4ª ha arribat Verónica Fernández, 6ª Xantal Oller i 7ª Rosa Gómez en la seva tornada al cros després de molts anys. Les open corrien juntament amb les veteranes l' Elisabet Cortés ha estat 6ª.


En David Campo no ha guanyat la cursa open perquè s' ha despistat. S' ha relaxat creient-se guanyador i a pocs metres un rival l' ha passat com una fletxa i no ha tingut temps de reaccionar, essent finalment 2on. Molt bon 4rt lloc d' en Dan Vivas a la mateixa categoria i 25è David Martín, mentre que en Jordi Martí arribava 10è màster.

Les classificacions, aquí.

Cros de Vic
Triplet per les màster "B" (de 45 anys en endavant), amb Ana Esther Fidalgo 1ª, Beatriz Domínguez 2ª i Imma Gómez 3ª, essent l' Eva Riera 4ª màster "A".

En una cursa màster "B" masculina de gran nivell, 8è Aleix Aznar, 11è Ferran Rey, 12è Albert Roselló, 13è Alfred Redrado (a la 2ª foto), 17è Juan Pedro Sanz, 23è Francisco Molina, 27è Francisco Javier Avilés, 31è Cesc Moreno, 34è Prudencio Pérez i 36è Albert Artigas.

I a la prova open per a no federats,. 5è Josep Oriol Domínguez, 6è Sergi Colmenar i 7è Sergi Riera.

Els resultats, aquí.