Miguel Ángel Molina acaba la seva primera Ironman

Dissabte passat es va disputar l' anomenada Ironman Barcelona, nom molt comercial tot i que, en realitat, la competició transcorre exclusivament per la costa del Maresme.

No informem mai aquí de cap competició que no sigui pròpiament d' atletisme perquè quan un dels nostres atletes pren part d' algun d' aquests events ho fa amb algun altre club donat que no tenim altres seccions. Per exemple, algun dels nostres atletes ha participat en triatlons amb el C.N. Mataró.

En aquest cas, però, sí n' informarem perquè hi ha una diferència important: tot que no tenim secció de triatló (almenys per ara), en Miguel Ángel Molina no només va competir amb el nom del nostre club sinó que, a més, es va fer confeccionar expressament l' equipació amb els nostres colors i el nom. Per tant, ja que ha competit amb el nom i l' equipació del club tot i no tenir secció. pensem que és de justícia informar-ne.

Una Ironman és probablement la prova més dura que hi ha: 3.800 metres de natació, 180 km. en bicicleta i una marató corrent. Quasevol d' aquestes proves per separat ja és duríssima, aixó que juntes... Els millors del món baixen de 8 hores. De fet, aquest diumenge només tres dels 2.919 herois que van acabar ho van aconseguir. Amb això ja està tot dit.

En Miguel Ángel afrontava la seva primera experiència en aquesta disciplina després de molts mesos d' estricta preparació i amb només una half (mitja Ironman) com a experiència prèvia.

Tot i això, el resultat fou molt bo: 522è de la general entre els 2.919 per ser la primera Ironman està molt bé. Fou el 490è home i el 120è de la seva categoria amb 10h 26' 37".

Els seus parcials foren els següents: 1h 09'35" al tram de natació, 5h 23'39" al de bicicleta i 3h 42'37" a la marató.

Si mai el club té secció de triatló ja sabeu qui haurà estat el pioner. Moltes felicitats!!! Podeu veure els resultats aquí.