3 triomfs a la cursa de Les Santes. Laura Pelegrí guanyadora absoluta

Com cada 28 de juliol, nova edició de la cursa de Les Santes, amb un recorregut de 5'2 km. que comença predominantment baixant la primera meitat i acaba pujant la segona.

Recordem que mai es confeccionen classificacions. Per tant, si ens envieu els temps que heu fet, els anirem afegint aquí.

La Laura Pelegrí ha estat la guanyadora per sisè any consecutiu (5è a la categoria de 21 a 40 anys més una a la de 16 a 20), essent també la primera dona a la classificació general, amb un crono de 21 minuts i poc. Per cert, només rebre el seu trofeu de guanyadora ha marxat escopetejada perquè havia d' agafar un AVE cap a Madrid per examinar-se d' un màster. Molta sort, Laura.

Doble triomf a la categoria de 41 a 55 anys per la parella formada per la Mª Helena Gaeta i l' Albert López. Tot i haver deixat d' entrenar fa tres setmanes, vénen de fer una travessa caminant de dues setmanes pel Pirineu i està clar que continuen en forma, perquè l' Albert no només s' ia imposat a la categoria sinó que ha estat 3er de la general amb 18 minuts i la Mª Helena ha fet el mateix amb 21 minuts llargs.

De la resta d' atletes del club (que han estat molts) només sabem els següents registres: Sergi Martín 19'27", Pablo Alfimof (a la foto) 24'17", Albert Artigas 25'00", Meritxell Salvador 27', Eva Riera 30', Jordi Martí 32'47" i Chari Eslava 49', alguns d' ells acompanyant als seus fills dels quals no n' informarem com no fem mai a curses de fora del calendari de l' escola.

Insistim, si ens envieu més temps els anirem afegint.