Mª Helena Gaeta i Albert López marxen de vacances guanyant

Extrany cap de setmana aquest del 8 i 9 de juliol en el que només hem tingut, que sapiguem, a dos atletes competint, tots dos a la cursa nocturna de Montmeló.

Dues distàncies (5 i 10 km), ambdues amb circuits sense homologar.

La Mª Helena i l' Albert López donaven aquí per finalitzat el període competitiu abans de marxar de vacances, i ho han fet com a bona part de competicions de la temporada: guanyant tots dos la prova de 5 km. Ha estat l' 11ª victòria per a cadascun d' ells en el present curs comptant curses de cros i ruta.

Tots dos s' han imposat a les seves categories de veterans però, a més, essent segons de la general, mèrit enorme tenint en compte que tenen 46 anys ella i 47 ell.

L' Albert ha estat superat en un final d' infart per un rival sènior, fent dubtar fins i tot als jutges de qui havia entrat abans. L' Albert mateix, sempre honest, reconeixia que ell havia estat segon. Incomprensiblement, però, a la classificació oficial donen 16'32" al guanyador absolut i 16'36" a ell. Li ha tret més de 2 minuts al segon de la seva categoria.

La Mª Helena, amb 20'38", ha tret encara un avantatge més gran a la segona de la categoria (concretament 2'31"), cedint per 1'06" davant la guanyadora absoluta.

Els resultats, aquí.