Bronze i 4 rècords del club al campionat de Catalunya juvenil de 4 x 400

Dissabte passat es va dur a terme a Cornellà el campionat de Catalunya de relleus promesa-júnior-juvenil conjuntament amb un control júnior-juvenil-cadet.

Que el 4 x 400 juvenil masculí tindria opcions a fer alguna cosa gran era evident donat el seu potencial. El quartet format per Sergi Adalid, Marc Garí, Oussama Blal i Pau Rey és de categoria. Tan, que es van fer amb el bronze amb 3'30"37, només per darrera del Barcelona Atletisme (3'28"27) i el GEiEG (3'28"92).

Això ja és una gran notícia, però no la més destacable. El més rellevant és que van millorar els rècords del club juvenil, júnior, promesa i, fins i tot, l' absolut... que el mes que ve hauria fet 44 anys!!!!!!!!!! Quan Fèlix Castellà, Jaume Llinàs, Manuel Carreras i Valentí Taberner van córrer en 3'31"5 el 17 de juny del 1973 segur que no s' imaginaven que aquest registre aguantaria tants anys.

El més curiós és, però, que aquest nou rècord ha durat tan sols un dia, ja que l' endemà tres dels mateixos rellevistes (Sergi Adalid, Oussama Blal i Pau Rey), juntament amb el promesa Arnau Monsech, deixarien les plusmarques absoluta i promesa en 3'27"82. Això sí, els 3'30"37 de dissabte seguiran per ara essent rècords juvenil i júnior.

Els resultats, aquí.