Els benjamins sots-campions de Catalunya de 4 x 60

Aquest dissabte 22 d' abril el G.A. Lluisos Mataró ha organitzat la final del campionat de Catalunya de relleus per a les categories cadet, infantil, aleví i benjamí.

Precisament al 4 x 60 benjamí masculí és on hi havia una opció més clara de medalla, ja que a la jornada prèvia havien corregut en 38"9, el millor temps empatats amb el C.A. Tarragona.

Avui Rubén Pereira, Guiu Coll, Asier Hernández i Luca Itchart han quedat segons a la seva semifinal amb 39"30 però tercers del total de les dues sèries, classificant-se per a la final sense cap problema.

La final ha estat d' infart. Els nostres atletes han alternat el primer i el segon lloc. A falta de pocs metres anàvem primers, però l' últim rellevista del Tarragona ha fet un gran relleu i ens ha superat als quadres, guanyant els tarragonins amb 38"99, fent-se els nostres atletes amb la plata amb 39"10 i l' Avinent Manresa amb el bronze amb 39"46. A la 1ª foto, d' esquerra a dreta, Guiu, Asier, Rubén i Luca amb una de les seves entrenadores, la Laura Pelegrí. Clickant aquí podeu veure el vídeo de la cursa, gentil.lesa de la mare de la Paula Lobato.

Gran temporada col.lectiva la dels benjamins masculins: campions de Catalunya de marxa en ruta i sots-campions en cros i 4 x 60. Ara falta la cirereta del pastís: el campionat de Catalunya de clubs en pista. Allà faran falta un mínim de 6 atletes i això ens beneficia donat l' alt volum de nanos que tenim a un molt bon nivell.

Les benjamins femenines havien fet el 5è millor temps de totes a la prèvia amb 40"4. Avui Helena Adalid, Leyre Lozano, Carlota Colomer i Paula Lobato han estat segones de la seva semifinal amb 40"72, passant també directament a la final, en la que han arribat 6enes amb 40"96 en un final molt ajustat, ja que les quartes han fet 22 centèssimes menys i les terceres 44.

Els alevins masculins del 3 x 600 havien passat com a cinquens amb 5'48"08. Avui Jan Fernández, Max Ordoyo i Nicola Rivolta han millorat força aquell crono (5'44"19), però en una final d' un campionat català tothom s' espabila i no han milorat cap posició, entrant també cinquens. Es situen igualment 5ens al ranking del club de sempre.

En Max Ordoyo i en Nicola Rivolta han doblat corrent també el 4 x 60 juntament amb en David Álvarez i en Mathis Itchart. A la prèvia havien estat 6ens amb 36"0 i, per tant. amb moltes opcions de passar a la final. A la semifinal d' avui, però, en David ha caigut i no s' ha pogut aconseguir l' objectiu. Ell, però, s' ha aixecat i ha continuat per arribar 15ens amb 40"68. Una pena, però sóm coses que passen.

L' equip infantil de 4 x 80 ha clavat l' actuació de la jornada classificatòria. Allà Álex Hernández, Pol Ibáñez, Pau Lancho i Martí Sánchez havien passat com a 14ens amb 43"4 i avui han fet el 14è millor crono de les semifinals amb 43"54 (que equival exactament a 43"4 manuals).

Els cadets no van poder competir a la jornada prèvia per la forta pedregada que va començar a caure i van passar tots directament a la jornada final.

En 4 x 100 femení Carla Alfonso, Laia Garcés, Ainhoa Perona i Berta Playà han estat les 14enes del total amb 53"69 i Maria Bermúdez, Andrea Bermúdez, Alba Randoli i Consuelo Sendra les 26enes amb 56"80, menre que Joel Coll, Màxim Grau, Albert Mayo i Josep Oriol Molina eren 23ens amb 51"59.

I en 4 x 300 cadet, Carla Alfonso, Laia Garcés, Berta Playà i Mercè Sánchez (a la 2ª foto) s' han classificat 16enes amb 3'12"80-

Podeu veure els resultats aquí. I. a la següent foto, tots els nostres participants excepte les cadets (en el moment de la foto estaven escalfant).