Benjamins masculins i femenins classificats per a la final del campionat català de relleus

Extraordinària actuació dels nostres benjamins dissabte passat al Prat del Llobregat amb motiu de la jornada prèvia del campionat de Catalunya de relleus, classificant tan a l' equip masculí com al femení de 4 x 60. Així, aquests dos equips s' uneixen als ja classificats prèviament per a la final que organitzarem el proper dissabte 22 a Mataró: els alevins masculins de 4 x 60 i 3 x 600, els infantils masculins de 4 x 80 i tots els cadets, que van passar ronda directament en suspendre's la jornada prèvia pel mal temps. Molt bona representació tindrem doncs.

Els nens van tenir enormes actuacions, tan l' equip "A" com el "B".

L' "A", format per Guiu Coll, Asier Hernández, Luca Itchart i Rubén Pereira van fer el millor crono de tots els participants empatats amb el C.A. Tarragona. Ambdós conjunts van fer 38"9, bastant per davant dels 39"4 del Granollers i els 39"7 del Martorell.

Aquests 38"9 són, a més, un nou rècord del club, ja que supera els 39"06 de Pau Perona, Max Ordoyo, David Álvarez i Rubèn Pereira l' estiu passat.

Però és que aquest grup de benjamins és tan potent que l' equip "B" va fer ni més ni menys que el 5è millor crono. Amb 39"8, Joel García, Àlex Marquet, Víctor Ruiz i Pau Sánchez (a la 1ª foto) van entrar en 39"8 i no passen a la final perquè tan sols es permet que ho faci un sol conjunt per club. El segon millor equip "B" de tots fou el Barberà, ja en 15è lloc. Els 39"8 aconseguits els ubiquen al 8è lloc de tots els temps.

Molt bé també les nenes, passant l' equip "A" a la final amb el 6è millor temps de totes (5è perquè davant es va colar un equip "B"). Amb 40"4, Helena Adalid, Carlota Colomer, Paula Lobato y Leyre Lozano queden relativament lluny de les aspirants a podi cronomètricament parlant, ja que les terceres van fer 39"6, però tampoc és descartable. En qualsevol cas, ho donaran tot segur.

Elles es situen segones al ranking de sempre, només per darrera dels 40"0 de Mar Espartero, Marina Polo, Alejandra Cunillera i Helena Adalid justament a la prèvia del campionat de Catalunya de relleus de l' any passat.

L' equip "B", integrat per Leyre Cortés, Bruna Estrada, Abril González i Anna Roselló (a la 2ª foto) fou 34è amb 44"3.

Els resultats, aquí.