El club Fem Esport Mataró i el G.A. Lluïsos Mataró signen un acord de col.laboració

Aquest dimecres 22 de març Dèlia Pont (presidenta del Club Esportiu Fem Esport Mataró) i Paco Martínez (sots-president del G.A. Lluïsos Mataró) han signat un acord de col.laboració entre ambdós clubs.

Fem Esport Mataró és un club esportiu per a persones amb discapacitat en el que hi col.laboren la Fundació el Maresme, el GIMM i la Fundació Suport. Participen en diversos esports i han decidit signar un acord amb una entitat per esport. Els altres confimats són la U.E. Mataró en bàsquet, la Rítmica Mataró en gimnàstica rítmica i la U.D. Cirera i l' Atlètic Masnou en futbol. Queden per tancar converses amb dos esports més.

En el cas de l' atletisme, la seva entrenadora ho és també nostra, la Laura Pelegrí.

El conveni consisteix bàsicament en que a les competicions adaptades en les que ells participin ho faran amb la samarreta del G.A. Lluïsos Mataró, tot i que modificada amb el seu escut i la cara d' en Santi.

Aquest mateix diumenge aquests atletes faran el debut amb la nostra samarreta en una competició a la pista coberta de Sabadell.

Un altre punt del conveni és que seran convidats a participar a tots els actes socials que organitzi el G.A. Lluïsos Mataró, com ara el sopar de final de temporada.

El conveni de moment és fins a final de temporada, però amb la intenció d' anar-lo renovant anualment.

En breu es farà una recepció per part de l' alcalde de Mataró, el senyor David Bote, en la que es farà una foto oficial amb totes les entitats que formaran part dels convenis amb Fem Esport Mataró.