¡ G.A. LLUÏSOS MATARÓ

Bronze per les lluïsetes al campionat d' Espanya veterà de cros

El perfecte equip format per les nostres veteranes i el seu entrenador, en Prudencio Pérez, augmenta la seva llegenda. Acostumades ja a pujar a podis col.lectius en pista i cros a campionats catalans i, en alguns casos, formant part de l' equip espanyol en competicions internacionals (mai amb un conjunt format íntegrament per atletes del G.A. Lluïsos Mataró), avui han pujat un graó més: primera medalla en un campionat d' Espanya.

Ha estat a la localitat alacantina d' Elda amb motiu del campionat d' Espanya veterà de cros individual i per equips.

Individualment, la Beatriz Domínguez ha obtingut un gran 8è lloc entre les F50, mentre que les F45 es classificaven 15ª Ana Esther Fidalgo, 33ª Xantal Oller i 37ª Ángela Pareja. A la foto, la Xantal i l' Ángela.

Al ser campionat individual i per equips, moltes de les atletes només competien individualment, ja que havien de ser un mínim de 3 atletes. Això ha fet que, a la puntuació per equips d' F45 en amunt, l' Ana Esther puntués com a 3ª, la Bea com a 7ª i la Xantal com a 12ª, sumant un total de 22 punts per fer-se amb la medalla de bronze.

El campió ha estat el Playas de Castellón amb 12 punts, seguides del Beste Iruña amb 16.

L' artífex de tot això, en Prudencio Pérez (aquest home es mereix un monument) s' ha fet, a més, amb un grandíssim 4rt lloc individual en veterans M70, tot i que a poc més d' 1 minut del 3er.

Ha completat la nostra participació individual en Juan Pedro Sanz, 72è M45.

Diem individual perquè 4 d' aquestes bèsties pardes, després de la pallissa que suposa un cros, van tornar a quedar-se de curt amb menys de 3 hores de recuperació per disputar el primer campionat d' Espanya veterà de relleus mixtes 4 x 2000 metres.

Tot i l' evident desavantatge respecte a altres equips d' estar menys frescos, Juan Pedro Sanz, Ana Esther Fidalgo, Prudencio Pérez i Beatriz Domínguez van classificar-se 6ens a la categoria de 45 a 54 anys (en Prudencio va baixar moltes categories per completar equip) amb 34'38".

Els resultats individuals aquí i els dels relleus aquí.