Marc Fernández campió de Catalunya cadet de 3000 en pista coberta

Fantàstica temporada la que està duent a terme en Marc Fernández. Fins avui s' havia proclamat campió de Catalunya de cros, havia guanyat els de Granollers, Girona i Mataró, havia estat 2on al d' Elgoibar i s' havia fet amb el rècord del club cadet de 3000 en pista coberta amb 9'23"53.

Al campionat de Catalunya de la categoria partia com a favorit, ja que tenia la millor marca de l' any amb 8 segons de diferència sobre el que el seguia.

No ha donat cap opció als rivals, cascant-se una cavalcada en solitari per imposar-se amb 9'18"60, nou rècord social., Ni més ni menys que quasi 13 segons li ha tret al sots-campió. És la 5ª millor marca espanyola de la temporada, de manera que sembla que tindrà molt a dir al campionat d' Espanya. Tan al de 3000 en pista coberta com al de cros.

També hi ha estat en Màxim Grau, que ha corregut la primera semifinal dels 300 en 40"18, arribant segon de la seva cursa i 12è del total. Es classificaven els 6 millors temps i, per tant, ha quedat fora de la final, però amb el consol de fer marca personal, ja que tenia 40"52.

Els resultats, aquí.