6 podis (4-2-0) al cros de Malgrat i cursa de Sant Andreu

Dimarts dia 6 es va dur a terme la cursa de 5 km. de Sant Andreu, a Barcelona, amb un circuit no homologat.

En Miguel Ángel Gámez va trigar 23'01" oficials (22'31" reals) en completar el recorregut, un pèl per sobre del que és habitual en ell, però prou bé donades les circumstàncies. Els atletes estaven puntualment preparats a la sortida però es van haver d' esperar ni més ni menys que 50 minuts per començar a córrer perquè faltava l' ambulància. Això al mes de desembre i en un carrer no massa ample amb edificis alts i, per tant, sense sol, és com per acabar amb un bon refredat. Curiós, perquè és la segona vegada que passa el mateix en tres anys.

Els resultats, aquí.

I dijous 8, quarta parada del circuit maresmenc de cros a Malgrat. Encara que hi ha hagut molta menys participació dels nostres que a altres proves del circuit perquè el gruix de l' escola aquesta setmana descansava, els Lluïsos s' han deixat veure al circuit més al nord del Maresme, amb un total de 29 participants que han aconseguit 6 podis, a més molt valuosos (4 primers i 2 segons).

4 dels 6 calaixos han arribat amb 2 doblets, aconseguits per les prebenjamins femenines i els alevins masculins. La Natalia Calvache i la Martina Galeote (a la 1ª foto) han estat les dues primeres prebenjamins. La petita dels Calvache porta un ple de victòries aquesta temporada (4 de 4).

En Max Ordoyo i en Jan Fernández han fet el mateix en alevins amb força avantatge respecte a la resta de corredors. A la mateixa categoria, 10è Pol Galeote, Pau Perona 32è i Manel Calvache 44è,

La cadet Mercè Sánchez s' ha fet amb la primera victòria de la temporada, amb la Laia Garcés 4ª i l' Ainhoa Perona 8ª..

La Mª Helena Gaeta continua intractable i, igual que la Natalia, conta totes les participacions en cros per triomfs (7 de 7), mentre que la Xantal Oller (a la 2ª foto) entrava 6ª, la Montse Prats 10ª i la Piluka Álvarez 12ª. Ressenyar que les curses grans tan de dones com d' homes es disputaven en una volta gran duríssima, la que més de tot el circuit, i això ha provocat múltiples clavades, cosa que no ha succeït a les nostres fondistes, que han anat de menys a més.

El benjamí Sergi del Río s' ha classificat 4rt, amb els seus companys Rubén Pereira 6è i Joel García 11è.

Posicions capdavanteres també per la infantil Alana Ordoyo, que ha entrat 5ª (11ª arribava Marina Roselló) i la benjamí Anna Roselló (6ª), amb el prebenjamí Pau Perona 14è.

Pel que fa als grans, en David Martín ha estat 22è open, mentre que el primer veterà era Álex Pereira (33è), amb en Jordi Martí 34è acompanyat per l' Albert López (35è fent un només un rodatge a ritme), 37è el debutant Hernán Garcés, 43è José Luis Martín, 52è Enrique Sánchez (a la 2ª foto) i 59è Toni Perona.

Els resultats, aquí.