Brillantíssims Sergi Adalid i Marc Fernández al campionat d' Espanya cadet per clubs

Aquest dissabte 8 d' octubre en Sergi Adalid i en Marc Fernández (a la foto) han estat convocats per l' Agrupació Atlètica Catalunya per a la final "A" del campionat d' Espanya cadet per clubs que s' ha disputat a Torrent (València), cosa que es pot fer gràcies al conveni de col.laboració vigent entre ambdós clubs des de fa més d' una dècada.

A la competició hi participaven els 8 millors equips d' Espanya de la categoria a un atleta per prova i els dos lluïsencs han tingut actuacions molt ressenyables, ja que en Sergi ha aconseguit una de les dues victòries de l' AAC i en Marc l' únic segon lloc.

Tots dos partien amb la millor marca dels participants a les seves respectives proves, però fetes abans de les vacances d' estiu. Mai entendrem per què aquest campionat es celebra per aquestes dates, amb la majoria d' atletes lluny encara de la seva millor forma.

En Sergi s' ha imposat en 300 tanques amb un crono de 40"19, no gaire lluny dels 39"64 que posseeix. Ha entrat 47 centèssimes abans que el segon classificat.

Tot i no estar-hi inicialment inscrit, en Sergi ha participat també al relleu 4 x 300 que ha arribat 4rt amb 2'35"67.

En Marc, per la seva banda, s' ha classificat segon en 1500 obstacles amb 4'47"62, a 2 segons i escaig del guanyador.

La gran aportació dels nostres dos atletes ha ajudat molt al 5è lloc final de l' Agrupació amb 82 punts. L' han superat el Playas de Castellón (campió amb 121 punts), seguits de l' A.D. Marathom madrileny (102'5), el Cuevas de Nerja (100'5) i l' atletisme els Sitges valencià (97), classificant-se per darrera el Simply Scorpio-71 aragonès amb 74, el Torrelavega amb 55 i l' Hinaco Monzón amb 48.

Els resultats, aquí.