Víctor Ruiz segon a Felanitx

La família Ruiz León es troba de vacances a Felanitx (Mallorca), ciutat d' origen de la Jessica Leon.

El passat divendres 19 d' agost es va disputar a aquesta localitat la cursa de Sant Agustí, amb diverses distàncies en funció de la categoria de cada atleta. I no es van poder resistir.

L' encara prebenjamí Víctor Ruiz (al novembre passarà a ser benjamí) va classificar-se segon a la cursa de 500 metres, prova que comptar amb 28 corredors.

El seu pare, en Juan José Ruiz, entrà 5è veterà"A" a la cursa de 5.100 metres, amb un crono de 19'49". Si la cursa realment estava ben mesurada, no ha perdut gaire la forma durant les vacances.

I la seva dona, la Jessica León, es classificà 15ª sènior a la cursa de 3.100 metres amb 18'07", encara que la notícia és que es va tornar a posar la samarreta dels Lluïsos 19 anys després de la seva anterior competició, aleshores com a saltadora de llargada.