Rècord de Catalunya per Sergi Adalid en 4 x 300 amb la selecció

Durant el cap de setmana s' ha disputat a la localitat murciana de Cartagena el campionat d' Espanya cadet per Federacions.

La brillantíssima temporada d' en Sergi Adalid ha fet que fos convocat pel relleu 4 x 300, prova en la que el quartet català s' alçà amb la victòria amb un temps al.lucinant: 2'26"60. És a dir, a una mitjana de 36"65 per rellevista. A la foto podeu veure-hi a en Sergi el segon per l' esquerra juntament amb la resta d' aquest magnífic equip.

Tan imponent és aquest registre que li van treure gairebé 4 segons al següent equip i, el que és més important, rebenta un rècord de Catalunya que tenia ni més ni menys que 31 anys i que estava situat en 2 segons i mig més (2'29"1).

Creiem que supera també el rècord d' Espanya vigent. Ho hem consultat a la RFEA donat que a la seva web només apareixen els rècords en proves individuals. Esperem resposta però, de tota manera, el registre de la selecció catalana no serà considerat rècord espanyol en cap cas perquè hi va participar un atleta extranger. La RFEA accepta que els extrangers de categories menors puguin ser campions d' Espanya però no que es considerin les seves marques com a rècords. La FCA, en canvi, sí que ho accepta, de manera que sí que és rècord català.

La classificació per equips fou molt ajustada, ja que només 2 punts i mig separaren al segon del quart, quedant Catalunya amb la mel als llavis. Guanyà la Comunitat Valenciana amb 245'5 punts, sots-campiona Andalusia amb 233'5, 3ª Castella Lleó 232 i 4ª Catalunya 231, amb Madrid 5ª amb 217 i Galícia 6ª ja amb 185'5 punts, amb 16 seleccions participants.

Els resultats, aquí.