Bronze per Arnau Monsech i Juan Sánchez al campionat de Catalunya

Durant el cap de setmana s' han disputat a Lloret de Mar els campionats de Catalunya promesa-júnior-juvenil en pista, amb 9 atletes del club i un total de 10 actuacions. D' entre tots els resultats dels nostres, lògicament sobresurten les dues medalles de bronze assolides.

Una d' elles ha estat pel nostre únic júnior, l' Arnau Monsech en 800. Venia de fer 1'55"0 vuit dies abans i ha confirmat que aquella marca no va ser casual un cop ha entrat 3er amb 1'55"31, a tan sols 20 centèssimes de la plata.

És el seu segon metall invidual en campionats catalans (en té dos més en relleus). L' anterior va ser també un bronze, en 600 cadet al 2012.

Els resultats júniors, aquí.

En Juan Sánchez (a l' esquerra de la 1ª foto) també era favorit al podi mercès als 47'00 que ostenta d' enguany en javelina. Avui ha estat lleugerament per sota d' aquell registre, arribant fins a 44'90 per ser bronze. De tota manera, amb la seva marca hauria estat igualment 3er i s' ha de reconèixer que els dos primers han estat superiors, ja que a 11 dels 12 llançaments efectuats per ells han tirat més que els 44'90 d' en Juan.

En el seu cas, és la primera medalla individual en un campionat d' aquesta magnitud (tercera si contem els relleus).

A el juvenil Pau Rey (a la dreta de la 1ª foto) se li ha escapat també el 3er lloc per aquell puntet de sort que sempre fa falta en competició, perquè ha estat fantàstic. No en va, ha millorat el seu tope personal fins a 1'84.

Ha passat al primer intent 1'68, 1'73 i 1'77. En aquest punt tan sols quedaven 4 rivals en competició. Un no havia començat a saltar, un altre anava net de nuls igual que en Pau i els altres dos sí que havien tombat el llistó en alguna ocasió.

Sobre 1'81 el mataroní ha saltat a la 2ª, millorant ja el seu tope personal i en una situació immillorable, ja que dos rivals han passat a la 3ª. Apuntava, com a mínim, a bronze.

En 1'84, però, ha canviat tot. En Pau ha estat novament magnífic superant el llistó (ara a la 2ª). Un dels seus rivals ja no podia amb l' alçada, però el que anava carregat de nuls l' ha passat al primer intent, igual que el que ha començat a competir sobre 1'84, mentre que l' altre duia un concurs clavat al d' en Pau. Per tant, en aquells moments en Pau era 3er empatat amb un altre.

El llistó s' ha situat sobre 1'86 i en Pau ja no ha pogut, com tampoc un altre atleta. Però sí el que estava empatat amb ell, de manera que finalment en lluïsenc ha acabat 4rt amb la mateixa alçada que el 3er. Quina llàstima que una actuació memorable hagi acabat sense el premi gros per tan poc!

El mateix Pau ha fet el 10è millor crono de les sèries de 400 tanques amb 1'00"37, quedant a poc més d' 1 segon de l' accés a la final tot i fer MMP. A la mateixa sèrie, l' Oussama Blal ha estat desqualificat per envair un carril que no era el seu.

Per acabar amb els juvenils, l' Enric Sans s' ha classificat 6è en martell amb 36'52, en Dan Vivas 9è en 2000 obstacles amb 6'47"65(MMP) i en Martí Grau ha fet el 15è crono de tots els participants en 200 amb 24"17 (vent +1'5 m/s).

Els resultats juvenils, aquí.

I pel que fa a les promeses, bona competició de les nostres dues representants.

La Maria Mas ha millorat força els 5'45" que posseïa en 1500 per deixar-los en 5'38"32 i acabar 4ª a poc més de 3 segons del bronze, mentre que la Laila Vivas era 7ª en 800 amb 2'24"74. A la 1ª foto les podeu veure a totes dues.

Les classificacions promeses, aquí.