4 podis al campionat de Catalunya de milla i 8 més a la resta de ruta el 29 de maig

Exitós cap de setmana pels nostres a les curses de fons en ruta i muntanya d' aquest diumenge 29 de maig.

Granollers, campionat de Catalunya de milla en ruta
Prova celebrada al centre de la ciutat amb 6 atletes del club, dels quals 4 han pujat al podi.

En Joaquín Joyas i la Beatriz Domínguez s' han imposat en veterans M55 i F50 respectivament, sumant ell el seu 3er títol campió català de la distància (32è si contem totes les disciplines) i el primer ella (4rt del total). En Joaquín ha dominat a plaer amb un crono de 5'00"6 (ni més ni menys que 25 segons de diferència respecte al segon) i la Bea ha hagut de lluitar més (6'15"4, 3 segons de marge).

També han trepitjat podi per enèssima vegada l' Albert López i la Mª Helena Gaeta en M45 i F45, fent-se ell amb la plata i ella amb el bronze, immediatament seguida de la Xantal Oller (4ª F45). L' Albert , amb 4'49"3, ha cedit per 1 segon davant el guanyador, mentre que la Mª Helena entrava en 5'59"7 (a 8 segons de la plata) i la Xantal en 6'20"2.

El promesa Carlos Rey ha corregut a la categoria absoluta, entrant 12è amb 4'54"9.

Les classificacions, aquí. A la 1ª foto, d' esquerra a dreta, Albert López, Joaquín Joyas, Mª Helena Gaeta, Xantal Oller i Beatriz Domínguez.

Milla urbana de Mollet del Vallès
3 atletes del club i 3 victòries. I això que dos d' ells havien pujat al podi dues hores abans al campionat de Catalunya de milla en ruta!

Cert que el fet que el mateix matí es disputés el campionat català de la distància a uns 15 km. ha fet que el nivell d' aquesta prova no fos altíssim, però tampoc ha estat de les pitjors del calendari ni molt menys.

En Daniel Campo ha estat el guanyador absolut amb 4'34", mentre que la Mª Helena Gaeta i l' Albert López feien el mateix en veterans, a l' sprint l' Albert (amb 4'55" ha entrat 1 segon abans que el seu màxim rival) i sobradament la Mª Helena (6'08", 20 segons d' avantatge).

Com a curiositat: hem vist mal escrit el nom del nostre club moltes vegades: Lluïssos, Lluisus, Lluisos, Lluïssos, Lluïssus... però Juisus encara no ho haviem vist mai.

Cursa popular del Masnou
Prova de 5 km. no homologats en la qual no es publiquen més classificacions que els 3 primers de la general masculina i la guanyadora de la general femenina.

Amb tan poca informació l´únic que sabem és que en David Campo (a la 2ª foto) s' ha classificat segon de la general. Tampoc sabem el seu crono degut a que només es fa públic el del primer, que ha estat 15'45".

La informació de la cursa, aquí.

Trail Sant Esteve
Amb sortida i arribada a Sant Esteve de Palautordera (al Montseny), diumenge s' han disputat diverses curses. A la Speed Trail (13 km. amb un desnivell acumulat de 800 metres) la Yolanda Mirón ha obtingut un excel.lent resultat, essent 5ª veterana amb 1h 24'18" oficial (1h 24'17" real). Ha quedat a poc més de 2 minuts del podi.

El dia abans s' han celebrat curses de promoció, amb distàncies adaptades. Tot i que s' han donat premis als primers, no hi ha classificacions a la web dels organitzadors.

A la cursa de 2'5 km. s' ha imposat la Ainhoa Perona (a la 3ª foto), mentre que a les d' 1 km han fet el mateix Asier Hernández en benjamins i Max Perona en pre-benjamins.

A la de 2 km. en Xavier Álvarez era 3er. No sabem a quina posició van entrar, però a la de 1'5 km. hi havia en David Álvarez i en Pau Perona.

Tota la informació, aquí.