La Raquel González (FCB) participarà als Jocs Olímpics

Ja fa dues temporades que, per falta de temps, vam decidir deixar d' informar sobre les competicions dels ex-atletes del club. Però aquesta vegada farem una excepció perquè l' ocasió s' ho val. No en va, no cada dia podem dir que una atleta sortida de la pedrera del G.A. Lluïsos Mataró complirà el somni de qualsevol esportista, que no és cap altre que participar a uns Jocs Olímpics. I l' alegria es multiplica quan,a sobre, és una atleta que continua amb la mateixa humilitat de quan era una noieta que començava. A la foto, amb 13 anys, a la sortida d' una de les seves primeres proves de marxa.

La Raquel González (F.C. Barcelona) era una clara candidata ser olímpica donada la seva trajetòria dels darrers anys, però només hi ha 3 places per país i Espanya tenia a 5 opositores.

Aquest dissabte 7 de maig s' havia de clarificar força la selecció amb motiu de la disputa de la Copa del Món de marxa a Roma. Les dues primeres espanyoles a la prova s' asseguraven plaça fixa sempre i quan baixessin de 1h 29'30". Doncs la Raquel ha estat la primera espanyola amb 1h 29'01", guanyant-se doncs el bitllet directe, essent l' única en aconseguir-ho per ara. La segona ha estat Julia Takacs, que ha arribat en 1h 29'47" i, per tant, s'ha quedat a 17 segons del tope exigit.

La mataronina, a més, s' ha classificat en un brillant 10è lloc.

Ara la mateixa Julia Takacs, juntament amb Beatriz Pascual, Maria José Poves i Ainhoa Pinedo s' hauran de jugar les dues places que queden lliures.

ˇˇˇMuchas felicidades, Raquel!!!

Els resultats, aquí.. I, tot seguit, enllaços a la notícia:Mundo Deportivo, Wang Connection