Joaquín Joyas campió d' Espanya indoor. Arnau Monsech, semifinalista

Aquest cap de setmana s' han disputat a Antequera (Málaga) i Sabadell els campionats d' Espanya veterà i júnior respectivament en pista coberta.

A cada un d' ells hi hem tingut a un atleta als 800 masculins.

A Antequera, en Joaquín Joyas (a la foto) era el favorit indiscutible en veterans M55. Recordman mundial de la distància i 5 sense perdre una cursa de 800 metres contra cap rival espanyol, arribava amb la 2ª millor marca dels inscrits aquesta temporada perquè només havia corregut el del campionat de Catalunya de veterans per clubs en el que va guanyar de principi a fi, però els 2'14" amb que arribava no reflexaven la realitat.

A l' hora de la veritat, novament ha demostrat que no té rival de la seva edat a Espanya en 800 metres, fent-se amb el seu 9è títol de campió d' Espanya en pista coberta (15è en total) amb total superioritat. La cursa ha estat molt lenta i en Joaquín ha fet servir el seu demolidor sprint final a la darrera volta per guanyar amb un crono de 2'16"57, gairebé 1 segon i mig menys que el segon i 3 sobre el tercer.

Les classificacions, aquí.

A Sabadell, primera participació de l' Arnau Monsech en un campionat d' Espanya, en aquest cas el júnior.

Arribava amb uns flamants 1'57"31 de fa menys d' 1 mes però, tot i aquest bon crono, fins a 16 atletes arribaven amb un registyre millor (un fins i tot, amb uns fantàstics 1'49"57). Per tant, el passi a la final dels 6 primers era més que complicat.

La lògica s' ha imposat, però l' Arnau ha tingut una bona actuació, essent 5è a la 2ª semifinal amb 1'58"40, el 18è millor temps de tots els participants.

Els resultats, aquí.