5 podis al campionat de Catalunya veterà de cros

Ja fa unes quantes temporades que els nostres veterans tenen un equip consolidat (sobretot en cros), però any rere any es van superant. Avui s' ha disputat el cros de Caldes de Malavella amb el campionat de Catalunya de veterans com a plat fort i l' actuació dels nostres ha estat d' escàndol: 5 medalles (1 primer, 2 segons i 2 tercers). I hem estat a prop de tenir una collita millor, ja que hem ocupat 3 quarts llocs i 2 cinquens. I això que ja han quedat molt enrere els anys en que era relativament senzill fer-se amb una medalla en veterans. Ara el nivell és infinítament més alt que una dècada enrere en totes les categories,

El premi gros se l' ha endut la Beatriz Domínguez que, a la categoria F50, ha aconseguit el primer títol de campiona Catalunya de la seva vida. Ha hagut de lluitar al màxim, ja que ha entrat només 2 segons abans que la sots.campiona.

En F45, 4ª Xantal Oller, 6ª Ana Esther Fidalgo, 7ª Silvia Martínez i 9ª Ángela Pareja. A destacar que l' Ana Esther i l' Ángela tornaven a la competició després de 2 mesos i 1 i mig respectivament apartades per lesió. Excel.lent tornada doncs.

En F40 la Mª Helena Gaeta ha entrat 5ª i l' Eva Riera 12ª, mentre que les F35 gairebé han calcat els resultats de les F40: 5ª Natalia Rodríguez i 13ª Verónica Fernández.

A la classificació per equips, elaborada amb barrejant totes les categories de veteranes, valuosíssima medalla de plata per les nostres lluïsetes. A la1ª foto, recollint el seu premi, Eva Riera, Xantal Oller, Beatriz Domínguez, Verónica Fernández i Mª Helena Gaeta.

A l' apartat masculí, en Joaquín Joyas ha lluitat per l' or M55 fins al final, fent-se finalment amb la plata a 3 segons del guanyador. A la mateixa categoria, 17è Pepe Povedano, 19è José Castro i 27è Jordi Pelegrí.

En Ramon Colomer s' ha fet amb l' altra medalla individual, penjant-se el bronze M70, mentre que en Prudencio Pérez entrava 5è M65 i l' Albert Artigas 10è M60.

A la classificació per equips d' M55 en endavant, medalla de bronze pels nostres cracks. A la 2ª foto, Pepe Povedano, Joaquín Joyas, Albert Artigas i Prudencio Pérez.

L' Albert López també ha flirtejat amb el podi M45, però finalment s' ha hagut de conformar amb la 4ª plaça final, arribant 18è Nabi Abdelkader, 22è Manuel Vázquez, 24è Jordi Fernández, 42è Juan Pedro Sanz (primera competició de la temporada també a causa d' una lesió) i 46è Pablo Alfimof. Ells s' han classificat 4rts per equips M45-M50 (no hem tingut representació en aquesta darrera categoria), a només 1 punt del bronze i a 13 de l' or. Molt ajustada aquesta categoria i mala sort pels nostres.

En M40 en Jaume Planas es classificava 35è M40.

Els resultats aquí. Al final de tot trobareu les classificacions per equips.