Plata per Prudencio Pérez i els veterans M45 i bronze per Albert López al campionat de Catalunya de cros

Aquest diumenge 1 de febrer s' ha celebrat el cros de Caldes de Malavella, en el que es disputava el campionat de Catalunya de cros veterà i cadet. No hi hem tingut cadets, però sí uns quants veterans.

El botí ha estat de dues medalles individuals i una per equips. Gran resultat.

En Prudencio Pérez està passant una temporada difícil, marcada pels problemes físics, però ha aconseguit proclamar-se sots-campió M65 i pujar al podi del campionat català de cros per sisena vegada en 9 anys.

L' Albert López, per la seva banda, ha estat doble medallista: individual i per equips. Estrenava categoria M45 (va fer aquests anys 8 dies abans) i ha entrat 3er. Per equips computaven junts els veterans M45 i M50 i els nostres s' han fet amb el sots-campionat, completant equip (tots ells M45) Manuel Vázquez 14è, Jordi Fernández 23è, Juan Pedro Sanz 30è i 41è Francisco Javier Avilés, demostrant aquest darrer una gran combativitat no abandonant tot i trobar-se molt malament.

Les nostres veteranes s' enduran una decepció quan llegeixin això, perquè van premiar-les per equips però es van equivocar. Hi va haver un enorme desgavell en la classificació per equips i, un cop revisades per la Federació, les nostres finalment són cinquenes ajuntant les categories F35, F40 i F45. Les protagonistes han estat les F45 Ana Esther Fidalgo (6ª), Beatriz Domínguez (7ª) i Xantal Oller (10ª) i la F40 Eva Riera (14ª).

Els veterans d' M55 en endavant han estat també cinquens gràcies al ja mencionat Prudencio Pérez i a tres M55: 19è José Castro, 24è Albert Artigas i 26è Jordi Pelegrí.

I en M40, 9è Nabi Abdelkader i 22è Jaume Planas.

A la 1ª foto, d' esquerra a dreta, Francisco Javier Avilés, Jordi Pelegrí, Prudencio Pérez, José Castro, Juan Pedro Sanz, Albert Artigas, Manuel Vázquez, Albert López. A la 2ª, Xantal Oller, Eva Riera, Ana Esther Fidalgo i Beatriz Domínguiez.

Els resultats, aquí.