La Sara Dorda convocada amb la selecció espanyola

L' espera se li ha fet llarguíssima, però per fi la Sara Dorda (a la foto al 2007, quan estava disputant tot just la seva 2ª temporada a l' atletisme i tenia 10 anyets) ja sap que el mes vinent es convertirà en atleta internacional.

Estava a la llista de pre-seleccionades per al Festival Olímpic de la Joventut Europea que es celebrarà a Utrecht (Holanda) del 17 al 21 de juliol. Avui la R.F.E.A. ha fet pública la llista definitiva, en la que únicament hi ha 10 noies i 10 nois (imaginem que les retallades en tenen bona part de culpa), però amb la gran alegria per nosaltres que la Sara és una de les escollides.

La prova que disputarà seran els 400 llisos, distància en la que fa pocs dies s' ha proclamat sots-campiona d' Espanya amb un gran crono de 56"86.

La Sara es converteix així en la 5ª atleta a la història del club convocada per representar a Espanya en una competició internacional (no comptabilitzem aquí als veterans perquè poden participar en campionats europeus i mundials lliurement, sense necessitat de ser triats).

Els seus predecessors són Raquel González (16ª a la copa d' Europa de marxa júnior al 2005 tot i que encara era juvenil), Georgina Delgado (32ª al campionat d' Europa júnior en 10 km marxa en ruta al 2003), Justi García (3er en 3000 a un encontre júnior entre Grècia, Itàlia i Espanya al 1984) i José Lázaro (1er en disc i 2on en 4 x 100 a un encontre cadet entre França, Itàlia, Mónaco i Espanya al 1977).

Podeu veure la nota de premsa de la R.F.E.A. clickant aquí.

La felicitat, però, no ha estat completa. També s' ha fet pública la llista pel campionat del món de la categoria i, tot i tenir la mínima en 400, la Sara n' ha estat exclosa. Espanya només estarà representada per una atleta als 400 i, per tant, hi ha una vacant, però quedarà per omplir. Llàstima.