Plata per Raquel González (FCB) als Jocs de la Mediterrània

A punt de finalitzar la millor temporada de la seva vida, la de la seva irrupció a l' elit nacional a nivell absolut, la Raquel González (F.C. Barcelona) ha obtingut el seu primer podi internacional a nivell individual. Ha estat a Mersin (Turquia) en els Jocs de la Mediterrània.

Després de l' enorme decepció de no ser convocada pels campionats del món que es celebraran a l' agost a Moscú tot i tenir la 2ª millor marca espanyola de la temporada i ser la vigent sots-campiona estatal, la seva selecció pels Jocs de la Mediterrània eren un premi de consolació. Qualsevol altre any la Raquel hauria donat salts d' alegria, però no després de la grandíssima temporada que està desenvolupant.

Es preveia que les marques serien molt fluixes per la calor i la humitat, com així ha estat. La mataronina s' ha fet amb la 2ª plaça en 20 km marxa amb 1h 41'08", ni més ni menys que 11 minuts més que el seu rècord del Maresme, essent superada per la italiana Eleonora Anna Giorgi, guanyadora amb 1h 39'13". El bronze anava a parar a la grega Antigoni Drisbioti amb 1h 41'53".

Aquest gran èxit de ben segur que no li fa oblidar a la Raquel el disgust del mundial, però li ha de servir perquè la ferida cicatritzi. I tot just té 23 anys. O, el que és el mateix, un futur envejable per davant i moltes oportunitats d' anar a grans campionats.

Podeu veure els resultats clickant aquí i un vídeo amb una petita entrevista a la marxadora un cop acabada la cursa aquí.