Emma Palà millor esportista mataronina infantil al 2012

Aquest divendres es celebrà al teatre Monumental la Nit de l' Esport, que proclamà als millors esportistes mataronins del 2012.

4 membres del G.A. Lluïsos Mataró estaven entre els finalistes: l' Emma Palà i la Irene Reboredo en infantils (les podeu veure a la 1ª foto entre els seus entrenadors de l' any passat, Miguel Ángel Gámez i David Cocera), en Víctor Garcia en categoria juvenil i l' Arnau Monsech (a la 2ª foto) en cadets.

Tot i que estar entre els pocs escollits ja és un privilegi al que molt pocs poden aspirar i ja només per ser-hi podien estar ben contents, òbviament tots volien estar el més amunt possible.

Doncs l' Emma Palà ho aconseguit: millor esportista infantil femenina de Mataró al 2012. Sona molt bé, i més en el seu primer any fent atletisme. Però és que la seva temporada fou excepcional: campiona de Catalunya en llargada en pista coberta i en javelina a l' aire lliure, 1ª al campionat de Catalunya de clubs en llargada, bronze als campionats de Catalunya en triple a l' aire lliure i en pista coberta i en pentatló a l' aire lliure, a més d' unes marques excel.lents: destaquen els 5'00 en llargada, però també 9'63 en triple, 29'08 en javelina, 2.547 punts en pentatló, 10"7 en 80, 21"1 en 150, 35"7 en 220 tanques i 3'51"3 en 1000 obstacles. Impressionant.

A la mateixa categoria, 4ª fou la Irene Reboredo, superada per la jugadora de bàsquet Berta Cejudo i per les de futbol sala Meritxell Ribas i Cristina Vázquez (3eres ex-aequo). La Irene s' havia proclamat campiona de Catalunya en 150 a l' aire lliure i bronze en 60 en pista coberta, a més de classificar-se 2ª al campionat de Catalunya de clubs en 150 i 3ª en perxa.

Gran resultat també pel juvenil Víctor Garcia, segon classificat a la Nit de l' Esport. En Víctor era júnior, però a la Nit de l' Esport es considera l' any de naixement perquè les categories difereixen en funció de l' esport i, en aquest cas, els nascuts al 1994 entraven com a juvenils.

En el seu currículum del 2012 hi destaca, sempre en 800, el bronze al campionat de Catalunya i la 5ª plaça al campionat d' Espanya en pista coberta. A més, fou 7è al campionat de Catalunya absolut i debutà a la divisió d' Honor de lliga Nacional amb l' AAC. I sensacionals els 1'53"43 que va aconseguir. A la Nit de l' Esport només el superà el jugador de tennis taula Xavier Peral.

I l' Arnau Monsech finalitzà 4rt cadet. Les seves credencials eren el bronze en 600 al campionat de Catalunya a l' aire lliure i la 4ª plaça a la final del campionat d' Espanya de clubs. Un gran èxit impensable per a ell a principis de temporada. Quedaren per davant els atletes del Laietània Marc Merelo i Oriol Herrero (1er i 3er) i el nedador Pol Cantó (2on).

Clickant aquí en trobareu la notícia d' El Tot Mataró.