Els infantils es proclamen sots-campions de Catalunya per clubs amb una lliçó de generositat dels entrenadors

Aquest dissabte els nostres infantils han donat una nova lliçó de la seva qualitat competitiva proclamant-se sots-campions de Catalunya infantils en pista coberta amb unes actuacions excepcionals, però els tècnics del club han estat també més que excel.lents. Ens expliquem:

La política de l'escola és principalment la de fomentar l' esport i l' esperit d' equip. Evidentment que ens agrada que guanyin, però no és el principal. El reglament de la competició permetia a cada atleta fer una prova individidual i el relleu, necessitant un mínim de 10 atletes per cobrir les proves (10 individuals + relleu) i permetent que participessin un màxim de 13 (fent que només 1 doblés prova individual + relleu, amb els altres 3 rellevistes sense haver competit anteriorment).

Pràcticament tots els equips han participat amb 10 atletes, treient el relleu més potent possible i fent doblar a tots els atletes. Però nosaltres no. Els nostres preferien que competissin els 13 atletes que permetia el reglament, i ho han acomplert fins al darrer extrem.

A falta d' únicament el 4 x 200, els nostres anaven líders de la competició amb 3 punts d' avantatge sobre el Cornellà i 4'5 sobre el Canaletes. Doncs els tècnics s' han mantingut fidels a la seva política i han fet competir a un relleu amb teòrics suplents (que, per cert, han corregut magníficament). Per proclamar-se campions havien d' acabar 2 posicions abans que el Cornellà i 7 abans que el Canaletes.

Com ja hem dit, el relleu integrat per Víctor Ballesta, Gerard Chiva, Marc Garí i Juan Sánchez ha corregut excepcionalment bé, classificant-se 5ens dels 13 equips (amb tot el seu potencial) amb 2'00"81. La mala notícia ha estat que el Cornellà s' ha imposat a la prova, fent-se amb el títol amb 96 punts per 95 del G.A. Lluïsos Mataró i 93'5 del Canaletes.

I el millor del club? Ningú se'n penedeix de la decisió presa pels tècnics, sinó tot el contrari: volem felicitar-los. Podríem haver tingut a 10 campions de Catalunya, però ara mateix tenim a 13 sots-campions i una sensació de que, com hem demostrat sempre, som un grup fort i sempre fem pinya entre nosaltres. Enhorabona doncs tan a atletes com a tècnics. Com ja hem escrit més d' una vegada, estem molt orgullosos de formar part d' un club així.

Apart dels 3 clubs ja citats, 4rt ha estat l' ISS-l' Hospitalet amb 88, 5è C.A. Igualada 85, 6è A.A. Catalunya 81, 7è J.A. Sabadell 79'5, 8è Muntanyenc Sant Cugat 78'5, 9è C.A. Nou Barris 71'5, 10è Avinent Manresa 70, 11è C.A. Castellar 55, 12è C.A. Gavà 51 i 13è U.A. Rubí 50.

El balanç individual dels nostres ha estat d' 1 triomf, 3 segons llocs i 5 rècords del club (3 d' ells en 3 de les 4 curses llises individuals).

La victòria ha estat per Oussama Blal en 1000 metres amb 3'08"64 i més de 4 segons d' avantatge sobre el segon, rebentant el rècord del club que tenia ell mateix amb 3'13"82 des de la passada temporada.

Els 3 segons llocs han comportat també 3 nous rècords del club.

En 60 l' Arega Puig (a l' esquerra de la 1ª foto), amb 8"82, ha millorat els 8"6 manuals (equivalents a 8"84 elèctrics) de l' Oussama Blal l' any passat.

En 600, sorprenent Nil Mas que, amb 1'47"01, ha millorat en més de 7 segons la seva plusmarca del 2012 i en unes centèssimes els 1'47"4 també de l' Oussama al 2012.

I l' altre segon lloc ha estat per en Pau Rey en alçada. Amb 1'50 ha millorat els 1'45 que posseïa en Ricard Baker des del 2007.

Fora de les places de podi, encara hi ha hagut també actuacions memorables, per emmarcar:

L' Ismael Adjar (a al 2ª foto) ha entrat 4rt en 2000 amb 7'04"91 esmicolant el seu registre previ i situant-se segon al ranking del club de sempre (6'59"7 d' en Marc Fernández, encara aleví).

5ens han estat el ja mencionat 4 x 200 i l' únic atleta nou d' aquesta temporada que ha aconseguit entrar a l' equip en una prova individual (molt difícil degut l' alt nivell del grup). Es tracta de l' Enric Sans (a la 3ª foto) en pes, llençant 6'95.

A en Sergi Adalid li hauríem de fer un monument. Campió de Catalunya benjamí de cros al 2010, ve arrossegant des d' aleshores greus problemes als genolls que no li permeten demostrar la grandíssima qualitat que té en fons. Doncs lluny d' abandonar, continua persistint i, quan l' equip el necessita, va i queda 6è en llargada amb 3'78.

L' Armand Mirmi (a la dreta de la 1ª foto) s' ha fet amb la 9ª posició en 60 tanques amb 12"49.

En triple salt, 10è lloc per l' Oriol Miras, que no és especialista en la prova, amb 8'20.

I en perxa, la nostra prova més fluixa, en Juan Sánchez no ha pogut evitar la 13ª i darrera plaça amb 1'40. Això sí, com a premi al seu esforç inaugura la taula de rècords del club en perxa infantil, de les poques que encara continuava deserta.

Podeu accedir als resultats sencers clickant aquí.