El G.A. Lluïsos Mataró organitzarà el campionat de Catalunya de cros el 27 de gener

Ens va costar 40 edicions del cros i molts anys de sol.licitar-ho que la Federació Catalana d' Atletisme ens atorgués l' organització del campionat català individual, cosa que succeí per primera vegada l' any 2010. Però ara anem embalats: 1ª organització al 2010, 2ª al 2012... i 3ª al 2013.

Per segon any consecutiu i per 3ª vegada en 4 temporades, el G.A. Lluïsos Mataró tindrà l' honor d' organitzar el campionat de Catalunya individual i per equips per a totes les categories excepte veterans. Serà concretament diumenge 27 de gener.

Tal i com succeeix habitualment, de ben segur comptarem amb la presència de pràcticament tots els millors especialistes catalans de la disciplina. Al 2010 i al 2012 van estar a Mataró gent tan prestigiosa com Rosa Morató, Gema Barrachina, Judith Pla, Jacqueline Martín, Eva Arias o Teresa Pulido entre les dones i Carles Castillejo, Ayad Lamdassem, José Luis Blanco, Mohamed Benmbkarka, Àngel Mullera, Nacho Cáceres, Abdelaziz Merzougui, Rubén Palomeque o el nostre president José Ríos entre els homes.

Per tant, una cita per no perdre's.