Sara Dorda i Oumaima Blal freguen les medalles campionat d' Espanya cadet

Les 2 atletes del G.A. Lluïsos Mataró han dut a terme una actuació gairebé calcada al campionat d' Espanya cadet celebrat a Castelló.

Totes dues es van classificar per a la final per llocs amb rècord del club (podeu llegir-ne la notícia clckant aquí) i les dues han tornat a millorar (i per molt) les plusmarques de les semis per acabar 4ª i 5ª, sense acusar l' esforç d' haver corregut ambdues les semifinals més ràpides i fent-se ambdues amb el millor crono obtingut mai per cap atleta del club de qualsevol edat, tot i que no podem qualificar els seus registres com a rècords absoluts perquè les seves proves no pertanyen a la categoria sènior.

A priori les dues tenien difícils les medalles, però potser la Oumaima Blal (a l' esquerra de la foto) en 1000 ho tenia un pèl millor. S' ha quedat ben a prop, 4ª, però quan una atleta que arriba a un campionat amb 3'04"88, fa a semis 3'02"83 i corre una final en 3'00"84 no es mereix res més que un excel.lent. El bronze ha quedat a gairebé 2 segons i la campiona, amb uns extraordinaris 2'51"12 corrent en solitari, ha millorat el rècord dels campionats.

I què dir de la Sara Dorda (a la dreta de la foto)? Que una atleta que arriba amb la 19ª millor marca de les participants, que fins fa 2 mesos i mig no havia baixat mai de 1'44", que arriba al campionat amb 1'39"63, fa 1'39"22 a semis i encara corre la final en 1'38"32 per ser 5ª, és de matrícula d' honor cum laude.

El bronze ha quedat lluny, a gairebé 1 segon i mig, però la seva actuació ha estat sensacional.

Podeu veure'n els resultats sencers clickant aquí.