Rècord de Catalunya d' Albert López en pista coberta. 4 rècords del club veterans

Diumenge s' ha dut a terme a Sabadell un nou control absolut en pista coberta. Només hi han participat 2 atletes del G.A. Lluïsos Mataró, ambdós veterans, però amb quin resultat!!!

En 1500 l' Albert López (a la 1ª foto) tenia en ment des de que va passar a ser M40, fa gairebé 1 any, el rècord català, en possessió de Fernando Díaz (F.C. Barcelona) amb 4'17"2 des del 1985.

La passada temporada s' havia quedat en 4'19"87 (actual rècord del club M40).

Avui, a Sabadell ha sortit en una sèrie on un grup de 7 corredors s' han destacat, passant en 1000 a 2'48" (ritme de 4'12" el 1500). L' Albert anava sol uns metres per darrera, sempre controlant, i ha passat pel 1000 en 2'52" (ritme de 4'18").


` Aleshores ha començat a avançar corredors per acabar 3er amb 4'16"99, nou rècord del club. Millora també el rècord català, però inicialment teníem el dubte de si el premiamenc seria el nou recordman. Davant d' ell, amb un crono de 4'16"11, ha arribat Laurent Alfonso (Barcelona Atletisme), també veterà M40. Crèiem que aquest atleta és de nacionalitat francesa i, per tant, de ser així ll' Albert es convertiria en el nou posseïdor del rècord.

Ja hem fet l' oportuna consulta a la Federació Catalana i ens han confirmat que Laurent Alfonso no té llicència per la Federació Catalana i, per tant, podem assegurar ja que l' Albert és l' actual recordman català. Enhorabona!!!

L' Albert es converteix en el 21è atleta a la història del club en aconseguir un rècord de Catalunya. Se n' han assolit 28 (23 individuals i 5 per relleus) i se n' han igualat 2, essent el més prolífic Joaquín Joyas amb 6, seguit de Lauren Baker amb 3 i Maria Luisa Novo, Darío Pallarolas, Jesús Gutiérrez, Francisco Javier Rodríguez i Ricard Baker amb 2. Podeu veure el llistat sencer aquí.

Recordeu que podeu consultar totes aquestes estadístiques a la pestanya "rankings" de la pàgina principal d' aquesta web.

El gran resultat de l' Albert no ha de tapar la també enorme actuació d' en Jordi Mirmi (a la 2ª foto), que ha batut els rècords del club M45, M40 i M35 en 60. El primer d' ells estava desert, mentre que els altres 2 els tenia ell mateix amb 8"00.

Doncs avui ha corregut en 7"94, marca important per a un velocista de 45 anys.

Podeu veure els resultats sencers clickant aquí.