Sots-campionat d' Espanya promesa i rècord del Maresme absolut per a Raquel González (AAC). Torna la Mireia Bonjoch (FCB)

Durant el darrer cap de setmana s' ha disputat a Andújar (Jaén) una nova edició del campionat d' Espanya promesa, amb 3 ex-lluïsenques entre les participants.

La Raquel González (AAC) ha obtingut el sots-campionat en 10 km marxa amb 48'08"51, crono amb que rebaixa en poc més d' 1 segon el seu propi rècord del Maresme absolut, que estava en 48'09"66.

I això que ha marxat totalment sola, ja que la guanyadora ha estat Julia Takacs (Puerto Alicante) amb 44'59"79 i la 3ª Sandra Yerga (Playas de Castellón) amb 51'37"82.

A Andújar hi havia una segona atleta sortida de la pedrera del G.A. Lluïsos Mataró. I ens alegrem especialment de la seva participació, tot i que el resultat fou nefast, perquè la Mireia Bonjoch (FCB, a la foto) fa uns mesos donava la temporada per acabada: una greu lesió la va fer anar amb crosses durant força setmanes i semblava inviable tornar a competir abans de les vacances estivals.

Que fes 3 nuls inicials sobre 3'35 és, en aquest cas, el de menys. Ella té una millor marca de 3'95 i segur que més d' hora que tard superarà els 4 metres. A Andújar l' or es va assolir amb 3'90 i l' argent amb 3'65, molt fàcil per a la llavanerenca en plenitud de facultats.

Encara una altra ex-lluïsenca, però aquesta pel conveni vigent amb l' Agrupació, va prendre part dels 800 metres. Fou la Núria Andrés (AAC), que es classificà 8ª amb 2'19"80, lluny de les seves millors prestacions.

Podeu veure tots els resultats clickant aquí.