Azucena Díaz i Khalid El Amri, guanyadors absoluts del cros ciutat de Mataró

Gran matinal d' atletisme la viscuda avui a Mataró amb motiu del 41è cros. I grans curses les viscudes en la majoria de categories. Comptàvem avui amb la participació dels vigents campions d' Espanya en mitja marató, tan masculí com femenina, fet que ja dóna prestigi al cros. Però és que els rivals que tenien, sobretot en homes, difultaven les seves victòries.

En dones l' Azucena Díaz (Santutxu) s' ha donat un passeig. La madrilenya entrenada per José Ríos ha marxat en solitari quan ha volgut finiquitant totalment la cursa per imposar-se amb 20'15" a Hasna Bahom (AAC), 2ª amb 20'42", i Miriam Ortiz (ISS l' Hospitalet), 3ª amb 21'04". 4ª ha entrat Marta Galimany (ISS l' Hospitalet) amb 21'34" i 5ª Cecilia Pozo (C.A. Laietània) amb 21'44", fent-se l' ISS l' Hospitalet amb el triomf per equips. A la 1ª foto, el podi individual.

En homes, ràpidament s' ha format un grup de 5 atletes al capdavant: Mohamed Ait Ben Aissa i Khalid El Amri (Medilast Lleida), Ilias Fifa (AAC), Ibrahim Ezzaydouny (F.C. Barcelona) i la gran esperança local, José Ríos (C.A. Manresa i president del club organitzador, el G.A. Lluïsos Mataró). L' andorrà Toni Bernadó, mentrestant, lluitava per no desenganxar-se massa d' aquest quintet.

La decepció ha estat forta quan en José Ríos s' ha hagut de retirar per una contractura a la cuixa, no podent doncs de moment inscriure el seu nom al palmarès de guanyadors absoluts del nostre cros (sí que ho havia fet com a promesa i júnior).

A partir d' aquí, El Amri ha incrementat el ritme i el grup s' ha trencat completament, seguint Ilias Fifa a distància El Amri, amb Ben Aissa més enrere i Ezzaydouny encara més. Així és com han acabat entrant, amb El Amri 1er amb 24'41", Fifa 2on (i 1er promesa) amb 25'04", Ben Aissa 3er (i 2on promesa) amb 25'24", Ezzaydouny 4rt (3er promesa) amb 25'53" i Bernadó 5è (2on sènior) amb 26'07". Doblement meritoris el 1er i 3er lloc absolut d' El Amri i Ben Aissa perquè unes hores abans, dissabte al vespre, havien acabat també 1er i 3er a les 5 milles nocturnes de Cerdanyola.

Per equips, victòria del G.A. Lluïsos Mataró.

Aquest club, el G.A. Lluïsos Mataró, ha estat el gran triomfador en les classificacions per equips amb 6 victòries (la ja citada en sènior M, veteranes F "A", veterans M "A" i "B", alevins M i benjamins F). Els segueixen de lluny el C.A. Laietània amb 3 (infantil M, aleví F i benjamí M), l' ISS-l' Hospitalet amb 2 (sènior F i júnior F) i 7 equips amb 1: J.A. Sabadell (cadet M), C.A. Granollers (cadet F), A.A. Catalunya (infantil F), C.A. Malgrat (pre-benjamí M), F.C. Barcelona (juvenil F), C.E. Universitari (juvenil M) i C.A. Olesa (júnior M).