José Ríos (C.A. Manresa), campió de Catalunya absolut i veterà en 10 km en ruta

Pels qui pensaven que el presi havia donat per acabada la temporada més llarga de la seva vida amb el mundial de mitja marató de la passada setmana, s' equivocaven, ja que aquest diumenge ha pres part dels 10 km de Manresa, organtizada pel club pel qual competeix.

Lògicament n' era el favorit donat que és el vigent campió d' Espanya de la distància. I ha estat el dominador absolut de la prova. Al pas per la meitat de la cursa ja duia 14 segons d' avantatge sobre el seu més immediat seguidor, diferència que ha anat creixent fins al final.

El crono final del presi ha estat 29'44", mentre entrava com a sots-campió Pol Guillem (Barça) amb 30'22" i com a 3er Adrià Garcia (Barça) amb 31'12".

Això en la prova absoluta, perquè entre els veterans en Ríos òbviament s' ha imposat també, en aquest cas amb ni més ni menys que 3'38" d' avantatge sobre el sots-campió, Jaume Domingo (California Sports), que ha trigat 32'22".

Podeu veure els resultats sencers clickant aquí.

Déu n' hi do la qualitat del presi! En una temporada per oblidar per a ell, s' ha proclamat campió d' Espanya en 10 km en ruta i mitja marató i de Catalunya en 5000 en pista i 10 km en ruta.