José Ríos (C.A. Manresa) es proclama campió d' Espanya de 10 km en ruta

En principi la idea del presi era donar per acabada la temporada amb el campionat d' Europa de fa 1 mes i mig. Ara bé, el fet que s' hagués de retirar lesionat i que hi arribés en un molt bon estat de forma li va fer canviar de plans i allargar el pla entrenament.

Aquest dissabte 11 de setembre n' ha vist els fruits a Còrdova amb la disputa del campionat d' Espanya de 10 km en ruta. La seva victòria entre els veterans ha estat inapel.lable, superant en 1'41" els sots-campió. Però en Jose és un atleta ambiciós i no s' ha conformat amb això, sinó que ha entrat per davant també de tots els sènior, essent doncs el campió absolut.

4 corredors han estat molt superiors a la resta. Així, els sènior Iván Galán, Manuel Hurtado i Javier Díaz, juntament amb el presi, han començat a agafar distància sobre la resta i han aguantat tots fins al final, a un ritme molt còmode pel presi.

Tot i que ja tenia el títol veterà a la butxaca, en Jose ha estirat la corda als darrers metres per imposar-se fàcilment amb un temps de 30'15", mentre que Iván Galán obtenia el títol sènior amb 30'18", Hurtado feia 30'19" i Díaz 30'22". El 5è a l' arribada, l' il.lustre Fabián Roncero, ha estat el sots-campió veterà amb 31'56".

Podeu veure els resultats sencers clickant aquí.