Raquel González (AAC), campiona de Catalunya absoluta en 20 km marxa

Per primera vegada, la Raquel s' ha fet amb un títol de campiona de Catalunya absoluta. Després d' una bona pila de victòries en categories inferiors, aquest diumenge al Prat del Llobregat ho va aconseguir entre les grans en la distància de 20 km marxa..

Això sí, l' absència de les olímpiques María Vasco i la que era vigent campiona, Beatriz Pascual (refent-se d' una operació) li proporcionava una oportunitat que difícilment hauria tingut de ser-hi elles.

S' havia d' aprofitar l' ocasió i la Raquel ho va fer, tot i quedar-se molt lluny dels 1h 38'00" que té com a rècord maresmenc.

Únicament 5 marxadores van ser capaces d' acabar la prova, essent la primera en creuar la línia d' arribada la lituana Brigita Virbalyte-Dimsienene tot i que, lògicament, fora de concurs.

La lluita pel títol català va ser cosa de 2, perquè la diferència de la Raquel i la lleidatana Alba Sánchez respecte les altres 2 competidores fou de més de 10 minuts. Finalment, la Raquel va acabar essent la millor amb 1h 44'11", mentre que Alba Sánchez trigava 1h 45'07".

Lògicament, la Raquel es va fer també amb el campionat promesa donat que ella en realitat pertany a aquesta categoria.

a