El G.A. Lluïsos Mataró organitzarà el 24 de gener al campionat de Catalunya de cros

Per fi. Després de molts anys buscant-ho, finalment la Federació Catalana d' Atletisme ha atorgat al G.A. Lluïsos Mataró l' organització del campionat de Catalunya individual i de clubs de cros (al 2007 es va fer únicament el de clubs), que es celebrarà el 24 de gener al circuit permanent coincidint amb el 40è aniversari del cros Ciutat de Mataró. Una bona manera de celebrar-ho.

No ho serà, però, per a totes les edats. Serà campionat català en categories absoluta, promesa, cadet, infantil, aleví i benjamí. El campionat veterà serà una setmana més tard a Sabadell i el júnior i juvenil el 7 de febrer a Canovelles. Podeu consultar tot el calendari de cros a la web www.fcatletisme.cat.

Això possibilitarà que veiem al nostre circuit els millors especialistes catalans. Si no hi ha baixes veurem junts molts atletes internacionals: Rosa Morató, Judit Pla, Jacqueline Martín, Eva Arias o Meritxell Calduch entre les dones i Carles Castillejo, José Luis Blanco, Ayad Lamdassem i el presi del club organitzador, en José Ríos, entre els homes. Llàstima que probablement el presi no arribarà en plenitud de condicions perquè difícilment haurà recuperat totalment la forma després de la intervenció quirúrgica a la que es va sotmetre el passat mes d' agost.

Dels noms que hem citat tots, excepte Eva Arias, han participat ja alguna vegada en el nostre cros. Però mai s' han ajuntat tantes figures en el mateix, de manera que l' espectacle està garantit.


Per cert, una curiositat: el 24 de gener del 2010 no només serà la 40ª edició del cros Ciutat de Mataró sinó també el 40è aniversari del nostre millor fondista actual, l' Albert López.

A la pàgina principal d' aquesta mateixa web, a la pestanya "Cros de Mataró", trobareu molta informació interessant al respecte: altimetria del circuit, historial, currículum dels participants més destacats, anècdotes, etc.